четвер, 19 липня 2012 р.

Ідеальна відпустка.

Вчений з університету Сассекса Девід Льюїс винайшов формулу ідеального відпочинку. Згідно з нею, відпочинок в ідеалі представляє ТРИДЕННУ ВІДПУСТКУ з максимальною релаксацією при мінімумі турбот. Дослідження показали, щосам відпочинок має проходити в 4-х годинах їзди від дому. За словами вченого добре відпочити неможливо у відриві від ряду супутніх побутових факторів, серед яких тривалість, вартість поїздки, а також такі складові, як нудьга, релаксація і турботи. "Дослідження показує, що багато людей проводять настільки напружену відпустку, що повертаються додому більш виснаженими, ніж відновленими, - говорить винахідник формули Девід Льюїс.(одні мої знайомі настільки напружено на відпочинку бухають, що регулярні отруєння алкоголем під час спеки на морі призводять до необхідності відновлення по поверненню додому - прим.Квітник)
Вчений вважає, що сенс відпустки полягає в тому, щоб дати організму людини зарядитися енергією і допомогти людям повернутися додому свіжими і бадьорими. Девід Льюїс категорично відкидає довготривалі відпустки, оскільки вони несуть потенційний ризик для здоров'я людини.
(якщо мені вдається відволіктися від буденності бодай на два дні, я вже відчуваю наснаги щось робити далі не менш ніж на місяць - прим.Квітник)



Немає коментарів:

Дописати коментар