середу, 24 вересня 2014 р.

Вибухівка! Послухати!!! «Pink Floyd» - «The Endless River»

Мало хто з видатних постатей рок-культури 70-80-их років минулого століття ще і сьогодні здатен не просто "функціонувати", але вражати новими ідеями, чи принаймні бути "у тонусі". Скільки подібних імен ми здатні з Вами назвати? Род Стюарт, Девід Бове, Пітер Габріель, Оззі Осборн... Ось Роберт Плант знову запрошує до співпраці Джимі Пейджа і пропонує разом записати, можливо вже останній, альбом під привабливою назвою "Колискова"... Аж ось світ розірвала новина, про новий альбом кого б ви думали...«Pink Floyd»!!!

Сайт pink-floyd.com.ua повідомляє нам наступне (далі без купюр).

"Сьогодні, за один день до кінця астрономічного літа на шанувальників Pink Floyd виплеснувся бурхливий інформаційний потік про майбутній новий альбом Pink Floyd, який сміливо можна назвати гіперочікуваним. Після появи перших новин про трек-лист та обкладинку альбому стало відомо про запуск спеціального розділу офіційного сайту гурту, на якому можна почути 30-секундний фрагмент однієї з композицій альбому, побачити невелику анімацію і 15-секундний телевізійний рекламний ролик. Опублікований фрагмент альбому викликає стійкі асоціації з сольним альбомом Девіда Гілмора «On An Island», однак поки не можна припустити, наскільки це буде характерно для «The Endless River»(«Нескінченної ріки») в цілому. З 18 композицій альбому лише у однієї "голосніше, ніж слова" є слова, написані дружиною Девіда Гілмора Поллі Семсон (Polly Samson). Продюсерами альбому виступили Девід Гілмор, Філ Манзанера (Phil Манзанера), ЮФ (Молодь - Мартін Гловер [Мартін Гловер]) і Енді Джексон (Andy Jackson). Дизайн: креативний директор - Обрі Пауелл (Aubrey Powell - Hipgnosis); конверт - Styrolouge; концепція обкладинки - Ахмед Емад Елдін (Ахмед Імад Eldin). Дата виходу альбому - 10 листопада 2014 року."


 Видання буде доступно в декількох варіантах:

- Одинарний компакт-диск в 16-сторінковому буклеті з твердою обкладинкою, що містить світлини, що раніше не публікувалися з фотосесій 1993 року.

- Подвійний вініловий диск з розворотним конвертом, карткою для завантаження музики через Інтернет, кольоровим 16-сторінковим буклетом формату 11х11 дюймів. Мастеринг вінілового видання - Даг Сакс (Doug Sax).

- Два варіанти делюкс-видання з DVD (формат NTSC) або Blu-Ray і компакт-диском, 24-сторінковим буклетом, трьома кольоровими листівками, одна з яких виготовлена ​​методом варіофотографіі з лентикулярному фільтром. DVD містить 5,1-версію альбому (Dolby Digital і DTS), а також стерео-версію 48кГц / 24бит. На Blu-Ray диск увійшли 5,1 версія альбому в звучанні високої чіткості 5.1 Surround (DTS Master Audio і PCM, 96кГц / 24бит), а також стереоверсію в форматі PCM 96кГц / 24бит. Але основну цінність буде представляти матеріал тривалістю близько 39 хвилин: шість відеороликів і три композиції, не доступні більш  в жодній з версій. Матеріал включає відеозаписи і фотокадри студійних сесій 1993 року. Шість відеокліпів до композицій
«Anisina», «Untitled», «Evrika (a)», «Nervana», «Allons-y», «Evrika (b)»
будуть записані в стандартному форматі. Також будуть додатково представлені три аудіозаписи «TBS9», «TBS14» і «Nervana», перші дві з яких, імовірно, відносяться до сесій альбому «The Division Bell».

 

Альбом вже доступний для замовлення на Itunes і Amazon (за ціною від $ 11,98 за звичайну версію до $ 42,98 за вінілове видання).


Джерела -  http://pink-floyd.com.ua/
                    http://www.pinkfloyd.com/theendlessriver/

Немає коментарів:

Дописати коментар