четвер, 27 листопада 2014 р.

Saipa Tiba за 7500 USD. Нова перспектива українського автопрому.

Найближчим часом на українському ринку з'явиться новий автомобіль Saipa Tiba. Про це повідомляє прес-служба дистриб'юторської компанії Богдан-Автотрейд. Він замінить автомобіль Bogdan 2110/2111, створений на базі LADA 110. Співпраця з російським АвтоВАЗом зі зрозумілих причин довелося завершити, повідомили в прес-службе.Saipa Tiba створений на базі популярної моделі KIA Pride.

 Седан В-класу має економічний 1,5 літровий двигун, потужністю 80 к.с. і максимальний обертовий момент 128/3500 (Hm / об.мин). При цьому витрата палива в міському циклі складає не більше 7 літрів на 100 км, а в заміському циклі - 5,7 літрів на 100 км. Багажне відділення - 420 літрів, кліренс - 160 мм.

 Saipa Tiba оснащується гідропідсилювачем керма, подушками безпеки водія і пасажира, системою ABS, обігрівом заднього скла, кондиціонером, магнітолою CD / MP3, передніми електросклопідйомники, центральним замком з ДУ, протитуманними фарами, бризговиками і повнорозмірним запасним колесом.


 Tiba буде коштувати в Україні від $ 7 500. Продавати автомобіль буде компанія Богдан - Автотрейд - офіційний дистриб'ютор автомобілів JAC і Bogdan в Україні. Старт продажів призначений на першу половину грудня 2014 року.


 Іранська компанія SAIPA здійснює спільне співробітництво з корейськими, французькими та японськими автовиробниками, так ще в 1968 році компанія почала виробництво автомобілів Citroën. На заводах компанії, крім власної моделі Tiba, сьогодні виробляються, а / м Renault Megane, Nissan Maxima, Nissan Tiana, Nissan Qashqai, Nissan X-trail та ін. Найбільший сучасний автомобільний завод - SAIPA Кашан, випускає більше 150 тисяч автомобілів на рік.



Джерело -  http://ubr.ua/business-practice/own-business/v-ukraine-nachnet-prodavatsia-novyi-avtomobil-za-7500-317227

Немає коментарів:

Дописати коментар