четвер, 13 грудня 2018 р.

Sports Illustrated назвав Усика найкращим боксером року!

Український абсолютний чемпіон в першій важкій вазі Олександр Усик( Oleksandr Usyk) був визнаний кращим боксером 2018 року за версією Sports Illustrated. Да пробачить мене КАТЯ (дружина Олександра), якщо замість лаврового вінка переможця я оточу Чемпіона найкращими Квіточками (за версією Квітника) від часопису Sports Illustrated. Катерино...це ж просто картинки. Yes?


Як зазначає авторитетне видання, у 2018 році важковаговик виграв Всесвітню суперсерію, перемігши Майріса Брієдіса та Мурата Гассієва, завдяки чому став абсолютним чемпіоном світу.
Крім того, в листопаді боксер зумів здолати на батьківщині Тоні Белью в Англії, завдяки чому зумів захистити всі чотири чемпіонські титули, а також пояс від журналу The Ring.
Sports Illustrated також назвав українського чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василя Ломаченка кращим боксером світу незалежно від вагової категорії.
Раніше Усик увійшов до четвірки претендентів на отримання нагороди найкращому іноземному спортсмену 2018 року за версією британської BBC.
Після цього український важковаговик піднявся на третє місце в рейтингу найкращих боксерів світу за версією авторитетного порталу BoxRec, випередивши свого співвітчизника Василя Ломаченка.














Пожартували і... досить. Саша одружений і має просто чарівну дружину яку звуть КАТЕРИНА.

Олександр Усик і його дружина Катерина
Олександр Усик і його дружина Катерина

Немає коментарів:

Дописати коментар