вівторок, 31 березня 2020 р.

Ах, ОДЕСА!!! Перлинки біля моря.


Одеські журналістки знялися напівоголеними для календаря, присвяченого проблемам міста. Провокативна фотосессія має на меті звернути увагу на те, з чим в Одесі "*опа".

Одеське видання «Думская» представило календар на 2020 рік, в фотосесії для якого взяли участь співробітниці холдингу та професійні моделі. Цього року календар присвячений проблемам міста. «Одесі *опа?» – з таким питанням  презентували календар, кожен місяць якого ілюструється напівоголеними жінками, які демонструють сідниці, та підписом про певну муніципальну проблему. Виходить, що за версією видання в Одесі «*опа» з пожежною безпекою, з «руським міром», з відношенням до іноземців в ресторанах, з забудовою узбережжя, з заторами на дорогах, зі станом історичного центру, з корупцією, з довірою до правоохоронців, з вирубкою дерев, з чистотою моря, з щільністю забудови та з порожніми витратами бюджетних коштів.
Еротичний календар було вирішено випустити до Нового року. До фотосесій залучили співробітників холдингу, так і професійних моделей.
Автор проекту Жанна Жукова, фотографиОлександр Гиманов, Віталій Прус.
Продукція продається за 1000 грн. Весь прибуток буде спрямована на благодійні проекти та допомога ВСУ.
Раніше вже були реалізовані проекти «календар реформ» і «передвиборний календар».













Немає коментарів:

Дописати коментар