понеділок, 25 травня 2020 р.

Планета Квітник. Травневі новини.


В новинах рубрики "Планета Квітник" хочеться познайомити Вас з найсвіжішіми "розвідками" від Майстрів Світлин, що оспівують головне натхнення кожної чоловічої творчої особи - ЖІНКА-КВІТКА...


REHEARSED STEPS BY PRITTY

Випадкова прогулянка передмістям Фенікса, штат Арізона, знята на 35-мм плівку. Красива Квітка, пікантна ситуація, випадкові перехожі...це те, що вже не можна і не хочеться змінити( spilled milk) і це доволі звабливо у тихому районі за ідеальної погоди у 74 градуси за Фаренгейтом. Фенікс - чудове місце для життя. Хіба ні?





photographer: Pritty / U.S.A.
model: Spilled Milk
location: Phoenix / U.S.A


A BEAUTIFUL EVENING BY JOERG DUMKOW


Коли Йорг вперше побачив Кейт, він знав, що він дуже хоче зняти з нею серіал. Це був прекрасний вечір, коли вони зустрілися і тому вирішили зробити щось у кольорі з джинсами та високими підборами. Деякі речі аналоговим чином. Більшість знімків Йорг зробив своїм старим Nikon D3 та чудовою сигмою 105мм. Це був останній день, коли Кейт ще була у Берліні - наступного дня вона полетіла на Балі.









photographer: Joerg Dumkow / Germany
model: Kate D.
location: Berlin / Germany

LIZZIE LEE BY THE ANGRY DIESEL MECHANIC

Фотостудія з дещо дивною назвою Angry Diesel Mechanic (Сердитий Дизельний Механік) - це декоративний персонаж, зазвичай покритий брудом та олією, проте саме він також має м'яку сторону. Він любить ніжний дотик прекрасного світла і досконалу форму жінки. У цій серії світлин він співпрацював з чудовою Ліззі Лі для делікатного прийняття прекрасного світла і форми. Чудовий спосіб провести день! Чи не так?











photographer: The Angry Diesel Mechanic / U.S.A.
model: Lizzie Lee
location: San Diego / U.S.A.

MISSING THE FREEDOM BY GILDO CASSIMO

Джаміла - досвідчена та професійна танцівниця. З нею завжди приємно знімати. У часи пандемії короновірусу всім не вистачає свободи насолоджуватися життям, і всі ми з нетерпінням чекаємо повернення в норму. 






 







photographer: Gildo Cassimo / Germany
model: Djamila
location: Hamburg / Germany

Джерело - https://www.applepiemag.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар