пʼятницю, 7 серпня 2020 р.

Ода Білим Смужкам. Аби не згоріти.


Білі Смужки Від Купальника. Скільки дитячих, юнацьких та чоловічих сердець прискорено бились, коли мова заходила про цю приємну пікантність. З часом дещо змінилось і, серед дівчат, стало модно не мати "білих смужок". Бо так подобається нам чоловікам. Не всім, але ж подобається. Серед моїх друзів є такі, що і сьогодні мліють від "білих смужок" і літа чекають саме заради цього. А є і такі, що подавай їм суцільну засмагу. І що тоді робити кобіті, якщо нудистські пляжі не на кожному кроці? Доводиться використовувати балкони, вікна, дахи та тераси власних будинків. ховатись у безлюдних місцях, одягати мінімізовані купальники чи таке виробляти зі звичайним купальним костюмом, що диву даєшся. І все це заради краси і Чоловіків.
Наша Історія - Цій Ладній Квіточці довелось відпочивати у моря без Чоловіка. Що поробиш, у посткарантинний час потрібно думати про справу, а не відпочинок. Але ж не позбавляти Кохану можливості побувати на морі, про яке вона мріяла весь рік. Були придбані нові купальники, нове парео...Їй, навіть . вдалось позасмагати і вдома, допоки доглядала за квітником та на барбекю у місцевого озера. Після цього на тілі залишились "білі смужки". Перед від'їздом Він жартівливо зауважив, що смужки вже не в моді...
За тиждень Вона повернулась. ТИЖДЕНЬ БЕЗ ДРУЖИНИ. "Як там наші смужки?", - хтиво поцікавився Він. Відповіла коротко і нервово: "Подивись сам". Потягнув її на задній двір, подалі від сусідських очей. Подивитись. 

















































Немає коментарів:

Дописати коментар