пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

ЧИСТА КРАСА(Raw Beauty). Milo Moire(Майло Муаре).

 

У цьому особливому календарі побачимо провокаційну, традиційно оголену Milo Moire(Майло Муаре) на фоні вражаючих природних пейзажах Ісландії. Фотограф Peter Palm(Пітер Палм) чудово представив захоплюючу красу у незайманій природі острова. Ідеальний календар для всіх друзів еротичного мистецтва!

Художниця перформансу Майло Муаре, яка походить зі Швейцарії, роками створює ажіотаж на художніх виставках, в музеях та громадських місцях. Вміло влаштовуючи оголені вистави, вона ставить під сумнів ідею жіночності в мистецтві, сталих звичкок перегляду та ритуалів споживання мистецтва, сприйняття жіночого тіла в громадських місцях.

Наприклад, художниця, яка народилася в 1983 році, відвідала галерею картин, де були представлені роботи, на яких зображеня "оголені мадони з дітьми на руках". Сама художниця, у якості відвідувачки, мовчки ходила коридорами галереї голою, тримаючт на руках немовля. Під час фестивалю мистецтв у Кельні Моаре вичавлювала зі своєї піхви яйця, наповнені фарбою, які, розбиваючись, створювали барвисті картини. Провокаційно? Тож провокаційною є не лише її оголена краса; її вистави та мистецькі проекти також провокують глядачів та організаторів.


Під заголовком «ЧИСТА КРАСА» календар показує драматичні пейзажі Ісландії, а посередині - всю привабливу красу Майло Муаре у всій її чуттєвості. 
У прес-релізі сказано: «Напевно, немає іншого місця на нашій землі, де б людина з такою пошаною дивилася на чудеса Матері-Землі».

У пре-релізі до календаря читаємо: «Чи плавала вона в крижаній воді льодовика Йокульсарлон між фантастичними крижаними скульптурами, позувала та розмірковувала над прірвою водоспаду Годафосс, чи прогулювалася гарячими, їдкими сірчаними полями або піднімалася на місце давньої аварії літака, незважаючи на страх перед висотою та крижаним вітром, вона завжди була на одинці з дикою природою Ісландії. "



Однією із зупинок, яку відвідали обидва артисти, було місце знімального майданчика успішного у всьому світі серіалу HBO «Гра престолів»: "Майло мала мету потрапити до "сексуальної печери" Джона Сноу і зануритись там у гарячу підземну водойму в занадто холодній Ісландії. "


Це не перший їх календар Майло. І знову цього року спільний проект став вражаючим витвором мистецтва для колекціонерів. Календар розміром 32 × 43 сантиметри містить 11 кольорових та дві ч / б фотографії. Тираж строго обмежений 1000 примірниками і кожен власноруч підписаний Майлою Муаре. 









Джерело - https://venus-adult-news.com/en/adult-retail/books-magazines/iceland-performance-art-naked-beauty-an-erotic-art-calendar-for-collectors/

Немає коментарів:

Дописати коментар