середа, 27 січня 2021 р.

НАСТЄНЬКА.

 


Я навмисно для аватарки цього посту обрав світлину української Квіточки Анастасії Артєєвої(Anastasia Arteyeva, Anastasia Kole), яка не зовсім відповідає титульному імені для цього повідомлення. "Настєнька" - пестлива російська версія імені Анастасія. Таким чином Вона назвала свою сторінку на одному популярному українському сайті для майстрів світлин. Але ж на фото наша Настуся не в кокошніку чи сарафані...Чому? Все просто: Настя, "російськомовна українка",що народилась у Кропивницькому, а  нині живе і працює у Нью-Йорку та Європі(наразі в Одесі), і мандрує світом як популярна фотомодель. Дуже популярна, оскільки здатна цим заробляти на життя. Україна, на жаль, хоч і може дати старт для модельної кар'єри, проте не може, поки, дати можливість реалізуватись моделі як професіоналу. Творче життя Моделі коротке і тому їдуть наші Квіточки туди, де їхня краса не тільки може прикращати, але і годувати. 

Настюші 32 роки і це вік неймовірних відкриттів для красивої юної Жінки, а я цим постом починаю знайомити Вас з цією Квіточкою. Почнем зі світлин українського періоду життя Асі Артєєвої...

                                                          НАСТЄНЬКА. 
























































P.S.  О Диво(!!!) - на своїй сторінці в Інстаграм Настя пише, що нині вона "бувша модель", а нині фотограф і живе в Одесі!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар