неділю, 27 лютого 2022 р.

"Громадянин Путін. Ми доведемо у справедливому суді, що ви вбивця та головний військовий злочинець 21 століття. Це я вам офіційно заявляю як Генеральний Прокурор Держави Україна.

 

Громадянин путін"Ви при всіх потугах вашої пропаганди, яка заливає вам мізки і серця, не представите мене - яка до 40 років жила в російськомовному Харкові з прізвищем Венедіктова, радикалкою. А націоналісти – ми всі. Націоналісти – українці від Керчі, Донецька та до Львова, Ужгорода та Тернополя. Націоналісти – це ті, хто любить свою батьківщину", - говорить вона.

"І ми на своїй землі. У своїй країні. І вас не кликали. І нічого не зробили такого, щоби прийшов брудний російський танк. Наша нація зшивається та міцніє. І ми переможемо! Ви не маєте шансів. Ми все одно переможемо. Тому що за нами правда. Громадянин Путін. Зазвичай я не називаю прізвища та шаную презумпцію невинності. Але не у вашому випадку. Ми доведемо у справедливому суді, що ви вбивця та головний військовий злочинець 21 століття. Це я вам офіційно заявляю. Як генеральний прокурор суверенної держави Україна у своїх межах, а не у ваших. Як можливий майбутній головний державний обвинувач у міжнародному суді. Прийде час - ми скажемо вам це в Гаазі в очі", - резюмувала Венедіктова. Джерело: https://censor.net/ua/v3319677

Немає коментарів:

Дописати коментар