пʼятниця, 28 квітня 2023 р.

Расєянє, что би ви о сєбє нє думалі, знайтє - ОБИЧНОЄ ГАВНО ЗНАЧІТЄЛЬНО ПОЛЄЗНЄЙ. А ви - нічтожества.

 


Сьогодні 28 квітня о 4-ій годині ранку масковскіє оркі зібрали до купи свої 30-ть з гаком іржавих ракет і черговий раз вдарили по українським містам. 21 болванку вдалось збити нашій ППО, але частина "рускава міра" долетіла і вбила наших людей. Станом на вечір цього дня, тільки в Умані в одному з багатоповерхових будинків загинуло 23 людини. СЕРЕД НИХ 6(!!!) дітей. (під катом багато фото та відео)
РАСЄЯНЄ - ВИ ОТВЄТІТЄ, ВИ ОБЯЗАТЄЛЬНО ЗА ВСЬО ОТВЄТІТЄ.
А для того, щоб оцінити рівень мерзотності цих виродків, повідомляю, що на ранок цього ж дня, коли стали відомі та набули розголосу результати цієї дикості, орки "градами" нанесли удар по центру Донецька. Загинуло близько десятка людей. Семеро з них в маршрутному таксі. Для чого вони це зробили? А вони інакше ніколи і не робили - щоб змістити акценти для своїх тупих самців і самок і звинуватити у цьому Україну. Те, що цей удар по Донецьку нанесли саме вони мені відомо від інсайдерів-розвідників з фронту.
І це ще не все! На декількох своїх "телевізійних аналах" ці виродки повідомили, що ЗСУ обстріляло міста Донбаса і цю дезу супроводили відео з Умані, тільки так, щоб в кадр не потрапила українська рятувальна техніка. Що тут ще можна коментувати??? 

Було ідентифіковано 22 з 23 загиблих внаслідок ракетного удару:

Яна Левченко, 21 рік;

Ярослав Павленко та його дружина Світлана Павленко (Савранська), які загинули на 6 поверсі;

Роман Тройчук, його донька Уляна Тройчук (8 років), дружина Антоніна та мати;

Софія Шульга (11 років), та її брат Кирило Писарєв (16 років);

Олексій Лисак (15 років), його бабуся Любов Барченко, його мама Ірина Барченко та сестра Аліна Барченко (10 років), тітка Наталія Барченко (39 років), вони загинули на 9 поверсі;

Володимир Макаровський;

Альона Одайська (28 років) та її син Іван Одайський (1,5 роки);

Інна Корінна та її мама Світлана Корінна (59 років);

Василь Кравчук (69 років) та його син Андрій Кравчук (31 рік);

Наталія Ремез (63 роки). 












































Немає коментарів:

Дописати коментар