понеділок, 4 вересня 2023 р.

Через Біль. Анастасія Михайлова.

 


Ім'я української Майстрині Світлин та моделі Анастасії Михайлової відомо європейським цінителям еротичної фотографії. На її офіційному сайті - https://mihaylovajpg.com/ - читаю:"Свій перший професійний фотоапарат я отримала у 2009 році, коли мені було 14 років. З того часу я спробувала всі жанри фотографії, і тільки в жанрі ню я знайшла своє покликання. Я вважаю, що тільки через ню можна показати, хто ми є - а ми, перш за все, діти природи. Я фотографую людей без макіяжу, одягу, манікюру, не ретушую людей на своїх знімках, тому що тільки без мішури можна показати, яка людина гарна. Просто людина і камера, і більше нічого.

Своїми фотографіями я допомагаю людям полюбити себе такими, якими нас створила сама природа, бо як вона могла створити те, що не прекрасне?"

Однак... в одному з останніх дописів на своїй сторінці у "Х"(Твіттер) Анастасія пожалілась, що ледь не померла від "передозування"??? Не зважаючи на це багатозначне слово, більшість дописувачів та її прихильників поставились до цього "передозування" з розумінням, проте Анастасії все ж довелось пояснити, що вона вже довгий час відчуває нестерпний м'язовий біль в шиї і цей біль такий сильний, що їй доведиться приймати транквілізатори. Ось що вона пише:

"Я зникла з Twitter, зараз скажу чому. Вчора мені зробили блокаду шийного нерва під загальним наркозом. Через велику кількість транквілізаторів, які я п'ю, я дуже довго і дуже важко відходила від наркозу. Прийшла до тями лише о 4 ранку. Зараз я в стані алкогольного сп'яніння, шия болить так, ніби мене вчора весь вечір били палицями. По 6 проколів з кожного боку шиї. Поки що мені важко сказати, чи дала ця блокада полегшення, тому що з лівого боку реальність нестерпна через проколи. Сама процедура нейроаблації була призначена на 30 серпня, через що нам доведеться залишитися в Києві ще на кілька днів. Я хочу полежати на пляжі на Балі, але це ще не все."

Ось така невтішна реальність цієї Квіточки. Свої дописи вона пише англійською...



































































https://www.collater.al/en/anastasia-mihaylova-nsfw-photography/

https://www.instagram.com/mihaylova.jpg/

https://mihaylovajpg.com/ARTNUDE

https://foundation.app/@mihaylova_nude_jpg


Немає коментарів:

Дописати коментар