пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

Вибухівка! Послухати - Robert Plant "Sensational Space Shifters". Скоро.

У меломанів, особливо прихильників Led Zeppelin та особисто Robert Plant, є причина для гарного настрою та приємного очікування. На офіційній сторінці Планта у Facebook від 16 грудня з'явилось повідомлення, що новий альбом виконавця "Sensational Space Shifters", вихід якого заплановий на 2014 рік, майже завершений.

На написання матеріалу для "Sensational Space Shifters" Роберта Планта надихнула співпраця в американському проекті з Alison Krauss та успіх альбому  Band of Joy. До вже традиційного звучання у новому саунді ми почуємо спекотну суміш банджо та скрипки та несподіване втручання африканського "рамкового" барабану (навіть не знаю що це таке - так переклав з анлійської).
Завжди важко вгадати чим Плант здивує черговий раз. А йому, виявляється, завжди є чим дивувати. І вік не перешкода. Допоки більша частина минулих зірок намагються пережовувати колись зроблене, інколи реанімуючи інтерес до себе, Роберт Плант здатний генерувати нові та свіжі ідеї. Сам про новий альбом він говорить стисло:"Це не просто Р-О-К як рок. Це суміш психоделічного британського міського трансу , поєднаного з силою дельта-блюзу та справжнім духом Led Zeppelin. Амінь. "

Немає коментарів:

Дописати коментар