четвер, 16 січня 2014 р.

Що розмір талії говоритиь про характер жінки?!

Уважний до дрібниць чоловік не пройде повз цю інформацію. особливо той, хто в стосунках з жінками плекає їх глибину, а не спортивний інтерес. Від своїх подруг чоловіки зазвичай чекають поведінки, що мала б задовільнити більшу частину їхніх бажань, самі до того не прикладаючи жодних зусиль. Чи ці намагання настільки позбавлені турботи про внутрішнє жіноче "Я", що нахабніше демонструють повну відсутність вміння та бажаня розуміти ще когось крім себе.
Так от про дрібниці. Виявляється, що форма та об'єм, такої звичної та одночасно привабливої, жіночої талії здатні розповісти нам багато цікавого про характер нашої обраниці. А від того допоможуть побудувати з нею більш гармонійні стосунки. Якщо ми цього дійсно прагнемо...



Американський антрополог Елізабет Кешдан заявляє , що характер жінок можна визначити за її фігурою , а точніше за обсягом талії. Виявляється , чим менше у жінок виражена талія , тим більш сильним характером вони володіють.
До таких висновків Кешдан прийшла , проаналізувавши різні типи жіночих фігур тридцяти різних популяцій. Кешдан вивчала американських жінок тривалий час - 30 років , так само кілька років було присвячено вивченню європейських і азіатських жінок.
Під час дослідження вона змогла виявити деякі закономірності . Так , на думку антрополога , жіночий силует є певною ознакою сили характеру . Відомо , що жінки , які для чоловіків є особливо привабливими , найчастіше відрізняються співвідношенням між обсягами талії і стегон. І це значення становить 0,7 , а іноді й менше .


У сучасному світі цей показник наближений до 0,8. Таке збільшення обумовлене гормонами , зокрема , андрогенами , що роблять прекрасну стать сильними і витривалими . Також слід знати , що вони сприяють відкладенням в талії жирових запасів , через що фігура жінок стає схожою на колону .
До того ж , в цей процес додається ще один гормон , під назвою кортизол. Він робить жіночу фігуру більш прямою , хоча при цьому організм набуває посиленуої здатності протистояти різним стресам . Тому досить часто дівчата з вузькими стегнами і слабко талією дивують нордичним характером.
На думку Кешдан , фігура сучасних жінок формується з урахуванням того , щоб вони були сильними і самодостатніми , оскільки саме до цього прагне більшість сучасних жінок в цивілізованих країнах.




 


Разом із тим, наприклад , не секрет , що в таких країнах , як Португалія , Греція і Японія ( Україна також у цьому списку), де жінки в економічному та етнічному, стані часто залежать від чоловіків , особливо цінується тонка талія. Це і є помітною ознакою жіночності , якої жінки прагнуть у будь-якому віці. Потрібно також зазначити, що чоловікам у будь-якій країні зазвичай більше подобаються жінки саме з акцентованою талією.

У свою чергу вчені Великобританії визначили, що загальноприйнятий еталон краси — розміри фігури 90-60-90, — виявляється, шкідливим для здоров’я. Дослідники також обчислили, якого таки обсягу повинна бути ідеальна талія жінки.
На думку дієтолога Ганса Ваалери, кожна жінка повинна прагнути до того, щоб розмір її талії становив 80-85 сантиметрів.

Ось Вам і харчі для роздумів та оцінки власного смаку.







Джерело - http://24ukrnews.com/zdorovye/2014-01-14/uchenye-harakter-genshiny-mogno-opredelity-po-ee-figure

Немає коментарів:

Дописати коментар