вівторок, 11 лютого 2014 р.

Інна Мікітась. Ролі, які зміг би їй запропонувати відомий фантаст Іван Єфремов, якби був кіно-режисером власних романів.

Інна Мікітась у ролі Таїс Афінської
Придивіться уважно до дівчини на цій світлині... Впізнаєте? Ні? Допоможу... - це ж "Таїс Афінська"!!! Тепер впізнаєте головну героїню одноіменного роману видатного радянського фантаста Івана Єфремова?
Тогочасна номенклатура була не у захваті від утопічно-комуністичних ідей письменника. Він, у своєму баченні "світлого майбутнього", пішов сміливіше та перспективніше ніж дозволялось. Спираючись на науковий досвід археолога та палеонтолога, Єфремов у своїх фантастичних творах був справжнім мислителем, що закликав читача зачаруватись тим ідеальним світом, який хоч і живе за біблійським "люби ближнього свого як самого себе", але позбавленого обмежень хворого суспільства. Герої його "світлого майбутнього" чи їх історичні пращури, розумні, красиві, гармонійні не тільки душею,а і тілом. Хіба може бути гріховним оголене тіло ідеальної людини? Хіба не гріховно забороняти милуватись його витонченою красою? Ця тема отримала особливе звучання у, здавалось би, детективному "Лезові бритви", хоча пронизливо звучить в усіх останніх романах. Навіть у анти-тоталітарному "Епоха Бика"(Час Быка).... А "Таїс Афінська" справжній гімн ЖІНЦІ!!!

Я впевнений, що зафільмовані романи Івана Єфремова, якщо вони мали б на меті авторське бачення, обов'язково були б витончено еротичними. Вибухове поєднання історичної правди та інтриги, чистого майбутнього та героїчних вчинків, глибоких почуттів та неприхованої відвертості. Можливо так і станеться. Голівуд зараз у творчій кризі. Чому б не згадати, про варті екранізації, завжди свіжі ідеї Єфремова?

Тим більше, що актрисою для  участі у, ще не знятих, фільмах за романами Івана Єфремова, ми одноголосно обрали найсексапільнішу спортсменку України, за версією "Квітника", ІННУ МІКІТАСЬ. Перегляньте разом з нами її образи, для екранізації різних романів Івана Єфремова, і хто знає - Вам захочеться прочитати те, що Ви можливо пропустили, чи перечитати ще, але на цей раз, у ролі головної героїні увляючи нашу ІННУ...

                                        «Туманність Андромеди»








                                                       "Епоха Бика"









                                                      "Лезо Бритви"











                                            "Таїс Афінська"









2 коментарі:

  1. Вы тронули чудесную тему Юрий, и мне хотелось сказать Вам огромное спасибо, а человека более подходящего для этих героев, такого как Инна, тяжело и придумать. А фото Вы делали сами? Хотел бы с Вами пообщаться http://vk.com/vinogradvino, или vidpromzab@mail.ru

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олександре, вибачте мене, проте я запізно побачив Ваш коментар. Намагаюсь виправитись. Тому відповідаю Вам на цих сторінках, та напишу на Вашу адресу. Поки коротко повідомлю, що світлини, нажаль, не мої, хоча маємо з Іною домовленість про можливість такої співпраці. Це світлини різних авторів і, що цікаво, на багатьох з них Інна сама робила "ретуш".

      Видалити