середу, 12 лютого 2014 р.

Lifan X60. Ліфан - Богдан. Китаєць з українською пропискою.

Якщо коротко і про головне - "Богдан" розпочав виробництво китайських кросоверів Lifan.
 Детальніше. На черкаському автозаводі Богдан 27 січня 2014 були зібрані перші дослідні зразки кросовера Lifan X60. Представники компанії Lifan Group - комерційний менеджер Jacob Liu і маркетинг-менеджер Tom Tang, а також команда технічних фахівців - підтвердили якість збірки, відповідно стандартам виробника, і схвалили подальше складальне виробництво. Отже будем "складать" і таке диво китайського автопрому...



Машинокомплекти складаються з пофарбованого, але неукомплектовані кузова, а також відповідних комплектуючих і устаткування. Завод Богдан планує випустити перший 50 кросоверів Lifan X60 до кінця лютого. У торгову мережу перші автомобілі українського складання надійдуть на початку березня цього року. Пуско-налагоджувальні роботи на заводі Богдан зайняли близько двох місяців. Пропускна можливість складального цеху на даний момент - сто одиниць на місяць. При необхідності вона може бути збільшена, але після відповіді на питання - ЧИ ВАРТО?
 Нагадаємо, кросовер Lifan X60 укомплектований 1,8-літровим 16-клапанним бензиновим двигуном потужністю 133 к.с. Кросовер має два варіанти комплектації - з автоматичною трансмісією і з механічною КПП. У Черкасах буде збиратися тільки варіант з 5-ступінчастою механічною трансмісією.

У зовнішності Lifan X60 проглядаються мотиви, знайомі нам з японського кросовера Тойота RAV-4 другого покоління. Але, на відміну від ранніх виробів китайського автопрому, це всього лише мотиви. Так що можна вважати вигляд Х60 власною розробкою компанії Ліфан. Крім того, представники компанії заявляють про новий рівень якості. Передумовою до таких заяв є співпраця з відомими західними виробниками, такими як Бош і Валео. А двигун створювався за участю британської компанії Рікардо.

Певною мірою підтвердження тези про якість можна виявити в салоні. Зібрано він якісно, ніби як не в Китаї. Матеріали обробки досить якісні У салоні не сказати, щоб розкішно, але просторо і зручно.
  
Відсутність повного приводу цілком виразно позиціонує Lifan X60, як міський автомобіль. По суті, це високий універсал із збільшеним кліренсом.
І ще. Ціна. З кінця минулого року вона спеціальна - 125 000 грн.



 На українському ринку автомобіль буде конкурувати з Chery Tiggo і Geely MK Cross
"І це правильно, таваріщі!" - М. Горбачов

Джерело: - http://bin.ua/companies/151288-bogdan-zapustil-proizvodstvo-kitajskix.html ;
- http://lifan-x60.infocar.ua/review_x60_id1301.html;
- http://lifanmotors.net.ua/auto/lifan-x60.html;
- http://lifan-x60-club.ru/test-drive-lifan-x60;
- http://bogdanauto.com.ua/bogdan-auto/stocks/krossover-lifan-x60-po-specialnoj-cene-125-000-grn/?gclid=CKuFxKTsxrwCFc_MtAodNhsApQ.


Немає коментарів:

Дописати коментар