четвер, 27 березня 2014 р.

А наша ІННА... краща!

Наша улюблена модель ІННА МІКІТАСЬ з'явилась на "сторінках" американського еротичного часопису VOLO. Тому ми зацікавились цим проектом і переглянувши його сторінки зробили певні висновки...

     Відносно молодий американський інтернет часопис VOLO намагається позиціонувати себе як видання, яке претендує на можливість об'єднати... чи примирити між собою еротичні стилі у фотографії, що зазвичай на різних естетських фото-порталах не те, щоб ворогують, але займають свої "екологічні" ніши. Так майстрами арт-еротичного фото доволі агресивно сприймаються намагання авторів рекламних, гламурних чи simple-nude світлин розміщувати свої роботи на арт-інтернет проектах. Крім того вважається, що simple-nude це майже порно і тому там панують свої бізнес правила, а АРТ це чистої води мистецтво. Спробуємо і ми примирити непримиренне. По-перше - серед арт-митців насправді велика кількість тих, хто розуміє, що на "арті" заробити важко і тому активно, не афішуючи це, співпрацюють з відомими еротичними сайтами, здатними платити. А платять ці сайти саме за simple-nude. І тому серед спільних робіт моделі і майстра світлопису є місце різним стилям. Але, що можливо для фотографа, не завжди можливо для моделі. Бо саме ВОНА на світлині! Тому опинившись в амплуа моделі simple-nude важко потім запевнити "порядні" видання, що ти також "порядна" і достойна опинитись на їх гламурних сторінках. Цікаво, що VOLO намагається це спростувати і об'єднує на своїх сторінках з одного боку, наприклад, гламурного італійського фотографа Гвідо Арджентіні, а з другого боку, чеську модель Адріану Малкову, яка має безліч відвертих фото та відео еспериментів.
Адріана Малкова -
Її кар'єра моделі включає  гучні роботи для таких видань, як Hustler та Penthouse в Нідерландах і Франції та багатьох інших. Вона моделює для фотографів в країнах по всьому світу, включаючи Францію, Німеччину, Італію, Нідерланди, Португалія, Іспанія, Таїланд і США
Але VOLO стверджує, що для них головне це художність та креативність світлин, моделей та майстрів. Отже у цій чудовій компанії опинилась і наша ІННА МІКІТАСЬ, з чим її і вітаємо.
Інна Мікітась. Мріє про можливість стати актрисою. Її фізична форма стовідсотково дозволила би їй зіграти як в романтичній драмі чи комедії, так і стрімкому бойовику, головна героїня якого, з одного боку проявляла б чудеса бойової підготовки, а другого була б спражньою спокусницею та, говорячи "кіношною" мовою - секс-приманкою.
 Давайте порявняємо нашу Інну з іншими героїнями сторінок VOLO  і черговий раз запевнимимось, що ВОНА краща!

Мелісса С - жінка багатьох талантів. Вона не тільки модель. Гоу-гоу танцівниця. Якщо її не спіймати на сцені Сан-Франциско, то вона на знімальному майданчику.

Первинна любов Мелісси - її кар'єра в якості спеціального FX візажиста для фільмів. Можливо саме ця комбінація сприяла її кар'єрі в якості моделі пін-ап.


Олександра Ейпер - німкеня, живе в Нюрнбергу (Німеччина). Вона народилася з екзотичної суміші американського батька та індійської матері.

Почала працювати моделлю всього рік тому. Але за цей короткий час стала відома як модель гламуру та жіночої білизни.
 
Марлен Мендез - американка, яка із задоволенням поєднує гламур та ню позування.



Ольга Камінська - з Польщі,
витончена і амбітна. Фотографам подобається те, що вона організована і надійна на 100 %. За її словами , позувати оголеною цілком природно - це самий класичний і естетичний спосіб показати справжнє свято жіночності.

Вона народилася у Познані  у 1990 році.
Міс-Бікіні Польща 2010.



Diaphanous Love - справжнє ім'я Вуса Кот. Подорожуюча модель, візажист та екстроординарна муза.



Ганна Агапізм. Саме так - Anna Agapism
Почала кар'єру моделі в штаті Юта (США) дев'ять місяців тому будучи закохана до фотографії і мистецтва в якості засобу надихати інших , а також бути частиною творчого процесу. Віддає перевагу гламуру, купальникам , альтернативі і Ню .




Вікторія Євсєєва (Москва). Почала кар'єру моделі у 17 років, проте до світлин у стилі "ню" прийшла набагато пізніше. вважає, що має ідеальне тіло, що дозволяє їй впевнено почувати себе перед об'єктивом. Для з'йомок полюбляє екзотичні та красиві місця.



Сереніті Бьорд (Serenity Byrd). США. Навчається в школі краси.
Моделінг для неї є прекрасний спосіб, щоб відволіктися від її звичайного студентського життя (перегляд мультиків під дешеве пиво) і просто на певний час бути гламурною, відчувати прекрасне протягом декількох годин! "Я ніколи не вважала себе красивою дівчиною. Поки я росла інші діти завжди знущались і дражнили мене. Казали, що я потворна, або що мій зад занадто великий. Так було майже до минулого року, коли місцевий фотограф знайшов мене і змусив мене моделювати для нього, але і змусив мене відчувати себе впевненою та красивою".



Сара Феррарі(Sara Ferraris) - італійка.
Сара живе її дні в цій романтичному будинку, де історія і природа надихають її стати таємничою та привабливою персоною. У лініях її тіла, у світлі її посмішки, в кольорі її очей ви можете знайти цю неймовірну красу.


Оксана Шкірятова - народилася у Саранську (Росія). Більш відома на прізвисько Чуча. 
У дитинстві вона була надмірно худою , шо її дуже засмучувало , але тепер ці комплекси пройшли. Має диплом архітектора, але зараз повністю опинилась у світі мистецтва.

Майя (Індія) - Полюбляє пригоди.
"Моя мета, щоб бути визнаною усіма. Популярність. Відчуваю себе у своєму тілі дуже комфортно, що перед камерою, що без неї."

Еліза Тес - італійська модель, що прагне бути гламурною моделлю та актрисою у міжнародному масштабі.

Просто Лорі Лоу (Laurie Lou)


Меліса Лорі (Melissa Lori) - Флорида(США). Відома американська модель, що вже встигла побувати на сторінках Playboy декількох країн. Популярна бікіні-модель. Сподівається зробити кар'єру у музичній галузі. Можливо як співачка.

Погодьтесь, дівчат гарних багато. АЛЕ НАША ІННА КРАЩА!!!
Інна Мікітась

Немає коментарів:

Дописати коментар