пʼятницю, 4 квітня 2014 р.

Джордж Майкл 17 березня презентував свій новий альбом... після 10 років мовчання.


10 років мовчання. Майже за Маркесом... Після останнього релізу альбому Patience у житті Джорджа Майкла, як у кожної людини, промайнуло безліч подій. Великого розголосу набуло ДТП, коли з невідомих причин Джордж на ходу випав зі свого авто. Кому цікаво, знайде цю інформацію...
Symphonica, про яку ми сьогодні ведемо мову, шостий (тільки шостий !)альбом у сольній кар'єрі артиста. Але він вартий уваги.

                                 George Michael - Symphonica (2014)

 Джордж Майкл визнаний одним з найуспішніших поп-співаків сучасності, за більш ніж 30-річну музичну кар'єру якого було продано близько ста мільйонів його записів. Але цікавий той факт, що альбомів у нього не так багато, як у багатьох інших настільки ж поважних колег. Що стало тому причиною? Гадати не будемо, можна лише відзначити кілька гучних подій, що вплинули на роботу цієї неординарної людини.

 Судова тяжба з рекорд-лейблом Sony в 90-ті роки перетворилася у 6-річну перерву між другим та третім студійними альбомами. Співак звинувачував Sony в тому, що вона вкладає мало грошей в рекламу його альбому «Listen Without Prejudice, Vol. 1 », але програв суд. В помсту він відмовився випускати нові альбоми, поки не закінчиться контракт. У той час я ще ніяк не міг дійти тями, чому так і не дочекався "Vol. 2". Тепер знаю.
 Не менш серйозний випадок стався і в ході турне Symphonica Tour, що почався 22 серпня 2011 року. Джордж Майкл важко захворів на пневмонію і буквально знаходився на межі життя та смерті, міг втратити голос, але все обійшлося. Тур був відновлений лише у вересні 2012 року. У його рамках співак виступав під акомпанемент симфонічного оркестру, що артистові, як великому любителю класичної та академічної музики, дало великий стимул для роботи. Власне кажучи, в ході туру і були записані композиції, що стали основою однойменного альбому.

 Symphonica вийшов різноплановим. Він включає в себе як бестселери, представлені в оркестровому супроводі (зокрема, «Wild Is the Wind» і «Cowboys and Angels»), так і нові композиції авторства Джорджа Майкла. Хочете сюрпризів? Є й такі, називаються вони «My Baby Just Cares for Me» і «The First Time Ever I Saw Your Face» і припадуть до смаку любителям джазових мотивів. Ну, а тих, хто пам'ятає еру Wham!, порадує пісня «A Different Corner».

А тепер є час та натхнення послухати та переглянути одну з робіт, яку за переліком треків я не бачу в альбомі... «White Light»

А ось і перелік пісень нового альбому:
 Through
Baby Just Cares For Me
Praying For Time
Let Her Down Easy

The First Time I Ever Saw Your Face
Feeling Good
John And Elvis Are Dead
One More Try
Cowboys And Angels
Idol
Brother Can You Spare A Dime?
Wild Is The Wind
You’ve Changed

Скачати альбом рекомендую ось тут -  http://filebay.tv/full/38895/

Дискографія Джорджа Майкла

Студійні альбоми
  • 1987: Faith
  • 1990: Listen Without Prejudice, Vol. 1
  • 1996: Older
  • 1999: Songs from the Last Century
  • 2004: Patience
  • 2014:  Symphonica
Компіляції
  • 1998: Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael
  • 2006: Twenty Five
Альбоми наживо
  • 1993: Five Live

Джерела: -  http://gazetavv.com/news/culture/107234-dzhordzh-maykl-vpervye-za-10-let-vypustit-novyy-albom.html;
http://www.iphones.ru/iNotes/354195;
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B6_%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%BB

Немає коментарів:

Дописати коментар