понеділок, 19 травня 2014 р.

Коли Ви останній раз грали у пінг-понг голяка?

Взагалі не грали? А життя проходить! 
Днями, інформаційні агенції світу передрукували один у одного інформацію, про нібито перший у світі турнір з "пінг-понгу голяка" у Лондоні. Мова про турнір - дурня, здогадались ми, проте у VIP персон (чи тих, хто хоче себе таким відчути) така можливість дійсно з'явилась!
Чудове місце (!), де за свідченням присутніх, кульки для пінг-понгу далеко не єдине, що може стрибати під час гри...


Насправді, в двох хвилинах ходи від станцій лондонського метро Farringdon та Chancery Lane розташований відомий столичний клуб Holburn. У його приміщенні відкрився перший у Європі громадський пінг-понг клуб, на облаштування якого пішло 2,5 мільйона фунтів. 
У клубі в наявності 17 столів для настільного тенісу , в тому числі є один стіл з офіційного чемпіоната з пінг-понгу Олімпіади 2012 року, є бар. Клуб здатний прийняти одночасно до 130 гостей.
Родзинкою клубу є окрема кімната, де бажаючі можуть грати оголеними.

Можуть, якщо забажають, бо правила не передбачають обов'язкове оголення.  Сама інтимна кімната займає площу у 12500 кв.футів (фут - 0,3048 метра). Порахуйте самі. Серед приємностей - дровяний камін. Романтично? У цій кімнаті три окремі столи для гри. Гості можуть замовити собі ді-джея для вечірки та спеціальне барне обслуговування. біля кожного столу існують наповнені колектори для кульок, що дозволяє не бігати за тими кульками, що далеко відлетіли.

Директор клубу Стефан Джонсон відмітив, що ті, хто забажають у цій окремій кімніті грати у пінг-понг голими,мають свої переваги. Можливо це надає зустрічі друзів більшої інтимності та теплоти стосунків. 
 Для першого промо-вечора в "інтимній залі" зібралось чотири дівчини та три хлопці. Сткфан Джонсон каже, що спочатку, зважаючи на присутність дівчат-моделей, хлопці трішечки нервували, проте вечір пройшов чудово і по справжньому природньо. Зі слів Адама Брідена , засновника та генерального директора: "Ми завалені зараз , скажімо так - " индивідуальними замовленнями"»для нашої окремої кімнаті на тижні вперед.

Ви вільні у виборі своєї особистої поведінки. Все залежить від Вас та Ваших друзів. Якщо вони хочуть грати голяка - це їх право, якщо Ви цього не бажаєте, маєте задоволення спостерігати за їхньою свободою.


Так британське видання "Mirror" повідомляє, що постійними гравцями клубу (не обов'язково інтимної кімнати) Вже стали Дженніфер Лоуренс (найсексуальніша жінка 2014 року, за версією FHM), актриса Гвінет Пэлтроу (найкрасивіша жінка 2013 року, за версією People), Піппа Міддлтон (малодша сестра Кетрін, герцогіні Кембриджської и супруги принца Уільяма), супермодель Эль Макферсон, а також актер та режисер Кевін Спейсі.


Джерела -  http://www.guruzwap.net/photosuk-hosts-the-first-ever-naked-ping-pong-tournament/;
http://www.newsru.co.il/rest/13may2014/naked_pingpong_104.html;
http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/naked-ping-pong-pictures-uk-hosts-3531668;

І ще невеличкий відео-сюрприз:




А для тих. хто не в повній мірі відчув себе у новому клюбі надаємо світлини у повному розмірі 









Немає коментарів:

Дописати коментар