вівторок, 13 січня 2015 р.

Найулюбленіші Квіточки 2014-го року.

Було б, якось... нечемно... обійти стороною можливість пригадати наших найпопулярніших та найулюбленіших КВІТОЧОК, тим більше, що зазвичай саме Вони є найліпшим та найпривабливішим ароматом наших сторінок. Для того, щоб мене не звинуватили у власних пристрастях (а вони у мене безперечно є), спробую апелювати до аналізу кількості переглядів тих чи інших статей, що викликали увагу наших читачів. Отже... "Най-най" 2014 року.

                      Найулюбленіші Квіточки 2014-го року.

У наш перелік потрапило всього шість імен. Але ж ЯКИХ! Очей відірвати неможливо!

На шостій позиції, за увагою наших читачів, опинилась барбадоська співачка Rihanna. Поза всяким сумнівом приваблива та талановита Квіточка. Серед усього нашого святкового Квітника стоїть на вершині гламурного та фінансового успіху, проте у нашому переліку займає тільки шосту магічну позицію. Назвем її "Квітка - Селебрітіс"





 P.S. Раджу переглянути мілітаристське відео співачки, що було записане ще 2009 року, проте дуже свіжо виглядає саме сьогодні...




На п'ятій позиції (погодьтесь, що якось оптимістично звучать ці слова про позиції) опинилась Дівчина червня американського часопису PLAYBOY - Джесіка Ешлі (Jessica Ashley). Потрапила до нашого часопису з простої причини - сподобалась. Дуже. Ви також її помітили, помістивши її у святковий Квітник. Наш спільний вибір, як виявляється, не випадковий. Наша красуня ще і розумниця. Їй подобається писати, і зараз вона працює над романом, який збирається оприлюдинити. А ми поки надамо Джесиці ім'я "Квітка - Зачарування".









На четвертій позиції НЕСПОДІВАНО опинилась Невідома Модель. Намагання знайти в мережі її ім'я не принесли бажаного результату. Я назвав цю Квіточку ім'ям "Покахонтас" і успіх цієї серії світлин надихнув Квітник на продовження теми. Отже, найближчим часом очікуйте. Дивно те, що сам пост з Покахонтас був опублікований ще у 2012 році, проте несподіваної популярності набув у 2014-му. Ось ВОНА... "Квітка - Несподіванка"











На третій позиції комфортно розмістилась швейцарська художниця Milo Moirе, чия поява у нашому часописі виявилась більш цікавою для західноєвропейських читачів Квітника. Своїми, подекуди епатажними, перфомансами Міло вражає громадськість, а ми у ній, перш за все, цінуємо сміливість, самостійність суджень і... зрозуміло... красу та називаємо її "Квітка - Неординарність" 










На другій почесній позиції, стоїть ще одна Квіточка з часопису Playboy. Цікаво, що це знову ж таки Дівчина Червня, тільки за 2013 рік. Звати її Одрі Ален (AudreyAllen). Ми розмістили багато її світлин під назвою "Як я провела літо" (http://kvitenyu.blogspot.com/2013/08/audrey-allen.html). Мені важко пояснити, що спонукало наших читачів віддати їй таку велику кількість переглядів, проте саме це і вивело нашу красуню на друге місце у Квітнику. Цікаво, що Одрі має сестру(Anna Andelise), яка також є моделлю американського часопису . Надамо Одрі статус "Квітка - Перлина"












ПЕРШУ позицію за увагою читачів посідає наша улюбена Квіточка ІННА МІКІТАСЬ. Це той випадок. коли мої особисті пристрасті співпали з думкою наших читачів з усього світу (якщо хтось має сумніви можу надати статистичні результати переглядів). Цікаво, що за соціальним станом Інна чи навряд зможе похвалитися великими фінасовими статками, на відміну від більшості наших інших Квіточок, проте її харизми вистачило для того, щоб очолити наш КВІТНИК у 2014 році. Дякуємо Інна - наша "Квітка - Най-Най"










































Немає коментарів:

Дописати коментар