четвер, 22 січня 2015 р.

Роздуми пересічного громадянина "укропа" для пересічного громадянина "рашиста".

Для того, щоб не зійти з глузду є кілька способів. Один - насрати на все що відбувається в країні і намагатись жити, мов би все відносно гаразд (чим далі від подій тим спокійніше), другий - ганебно використовувати ситуацію на свою користь (це без коментарів), третій - поглиблюватись в сутність подій, намагаючись щось зрозуміти і тим самим наближувати втрату здорового глузду.... Є, і інші способи. У кожного свій. Серед них багато чесних і справжніх, так само як і мерзотних, але я зараз зупинюсь на останньому, серед трьох мною перерахованих.

 Намагаючись відносно об'єктивно оцінювати НАШУ ВІЙНУ, час від часу забираюсь на "недороссийские" информаційні ресурси з намаганням Щось побачити та почути, знайти те, за що можна було б зачепитись у спробі досягти якогось...миру...порозуміння... Але від того голова "дурніє" ще більше...
Ось "апалченец" повідомляє, що російські війська активно почали, з початку січня зачистку незгодних "казачков и апалченцев", "замочили "Бетмена" (одного з незгодних командирів).(https://informnapalm.org/4349-boevyk-1-yanvarya-kreml-nacha…). Душа "апалценца" волає - "Що ж ви браття робите?!!! Ми ж свої!!!" А у чому, власне кажучи, річ? "Апалченец" повідомляє, що проблема у тому, що ідея "Недоросії" насправді дуже шляхетна - "построение настоящего народного государства без олигархических кланов". Шляхетно?! Ще б пак!!! А лідер ЛНР Плотницький, на думку справжніх "недоросів" сука і бл-дь", бо насправді є ставлеником "українсько-русофобських" олігархів і має підтримку у російських олігархів. Ось виявляється у чому сутність конфлікта! Але спробуємо не ускладнювати... Проте, хто такі Плотницький з Захарченком та чиєю підтримкою вони користуються, на сьогодні більш менш відомо і нам. Тут насправід закручені як суто російські та і кримінально-"українські" інтереси господ на кшталт Ахмєтова та іншого непотребу. Але цікава каша в голові "новорусских апалченцев"!!! Так і хочеться, спокійно, дивлячись один одному в очі запитати - пацани а ви знаєте для чого люди стояли на МАЙДАНІ(?), невже ви всерйоз думаєте, що ми у захваті від "Яценюка-Порошенко"(які як і "папєрєднікі" залишаються людьми СИСТЕМИ)?, невже ви так і не змогли зрозуміти, що на МАЙДАНІ люди стояли за ГІДНІСТЬ і можливість будувати ТУ САМУ ДЕРЖАВУ БЕЗ ВЛАДНОГО БИДЛА У ГОДІВНИЧКИ (????). Не побачили???? Не зрозуміли??? Тоді грош вам ціна. Бо вам, варто було рік тому, нам лиш допомогти, а не стояти на "антимайданах" за покидьків з "партії бидлорегіонів". Можливо і наші спільні успіхи були б більш реальними та результативними, не зважаючи на те якою мовою чи "язиком" користуємось. Бо інакше ваша "шляхетна" ідея нікчемна. Ви кликали на допомогу Расєю, яка є чи не найбільш корумпованою та олігархічною країною світу. Ви цього хіба не знаєте? Ви реально очікували від Путіна допомоги у побудові "народного государства"? Ви що, непробудні ідіоти? То тоді хто ж вас пробудить?

3 коментарі:

  1. Я намагаюсь просто дозувати інформацію, таким чином обмежуючи її вплив на себе.. це допомагає не зійти з глузду.. до речі ранок найкраще починати із якоїсь нейтральної інформації. До речі бажано починати ранок десь о 6) і лягати раніше (хоча би о 22-23:00), тоді психіка стає більш витривалою, вночі (як і задумано природою) організм фізично та морально відпочиває, можна і відпочивати в інші часи але на власному досвіді переконався, що мій організм найкраще відпочиває десь з 21:00 до 5-6 ранку...
    Ну а на рахунок "апалчєнців" то Бог їм суддя... життя все розставить на свої місця, а ми допоможемо)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за пораду:) Як Ви розумієте, "формат" моєї діяльності не дозволяє мені дозувати інформацію. Що маю, то маю... Намагаюсь, по-можливості, відволікатись.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Розумію... це дійсно важко.. хоча, немає нічого неможливого) для прикладу можна деякі новини, події та ін. подавати із гумором, насміхаючись над оккупантами та "апалчєнцями" наші люди вміють жартувати, створювати фотожаби.. Навіть в такий час, як сьогодні це можливо. Успіхів!

      Видалити