вівторок, 19 травня 2015 р.

Антитіла. Нарешті. "Все красиво!"

За 10 днів до презентації Антитіла оприлюднили назву нового альбому, його обкладинку та трек-лист. Після виходу, монументальної за звучанням, пісні "Завжди моя", дебютного синглу нового альбому, та концертного туру під такою ж назвою, я був впевнений, що так і буде називатись сам альбом. З цією метою, навіть, підіслав до Тараса Тополі (лідер-вокал) свого агента Аліну Воркуєву. яка мала дістатись деяких секретів і тут... оба-на - "ВСЕ КРАСИВО"!!!
Отже 23 травня... 19:00... Київ... клуб Sentrum (ул. Шота Руставели, 11) відбудеться новація, Антитіла презентують свій новий альбом "Все красиво"


Четвертий, за рахунком, альбом Антитіл складається із 10 пісень, а випуском альбому та його розповсюдженням буде займатись українська рекордингова компанія Comp Music.

Отже:

АнтитілА
Все красиво
 
1. Все красиво
2. Хороша пісня
3. Дій
4. Мені тебе мало
5. Лампа
6. Ярмо
7. У книжках
8. Молоком
9. Завжди моя
10. Все красиво (DJ Konstantin Ozeroff & DJ Sky Remix)

Автором фото, узятим за основу обкладинки, став барабанщик Антитіл Денис Швець.Денис Швець, барабанщик групи АнтитілА: «Фото було зроблено на мобільний телефон в Києві, недалеко від будинку, де я живу. У центрі композиції розташований трикутник, знаковість і символізм якого має велику силу, який ускладнюється наявністю додаткових трьох трикутників. У своєму "інстаграм" я так і назвав фото «Три Трикутника в трикутнику». Як і більшість фото, які я роблю, ця фотографія була зроблена випадково. Вже потім ти виявляєш в ній сенс, а також певний символізм ».

Квитки у продажу!
Вартість:
Фан-зона - 200 грн
VIP - 400, 500 грн

Але ж Ви після офіційного релізу, з яким познайомились вище хочете дізнатись що там накопала агент КВІТНИКА Аліна Воркуєва...  

" 2014-й для групи був насиченим, а для Тараса – зовсім особливим. В тому році від одружився зі співачкою Альошою, - тобто, пані Оленою Тополею – і – вітаємо - у подружжя народився син Роман. Команда пише пісні різного спрямування, але інтимна лірика нікуди не зникає. 
 
Загалом, зараз музиканти тримають руку на пульсі як мистецького, так і суспільного життя. Виступають, пишуть, презентують та регулярно їздять на фронт. Поки – як волонтери. Але Тарас додає, що, якщо прийде повістка, то, звичайно, піде воювати, хоча в нього і є питання щодо мобілізації. Так, під час однієї з таких поїздок на передову народилась пісня "Завжди моя". 
Наостанок. Тарас коментує: аби якось вплинути на зовнішній конфлікт та посприяти його вирішенню, від кожної людини треба зовсім небагато
(Тарас Тополя)
Цивільне життя повинно йти і не треба дорікати нікому, що хтось працює, скажімо, продавцем, а хтось стоїть з автоматом на передовій. У всіх нас є спільна мета і спільне майбутнє. Якщо ти митець, то ти маєш творити. Якщо ти інженер, то маєш працювати з вдвічі більшою потужністю. Робити свою справу відповідально і якісно і таким чином підтримувати державу і наш спільний спротив.


Немає коментарів:

Дописати коментар