понеділок, 15 червня 2015 р.

Двигун. Ювілейна модель від Renault.

Перед початком 24-годинної гонки в Ле-Мані, Alpine представила свій новий концептуальний автомобіль.

У той час як попередня концепція, яка називалася A110-50, була дуже сучасним автомобілем, з деякими класичними елементами, то сьогоднішній концепт це не що інше, як сучасна інтерпретація легендарного A110. Автомобіль має характерну форму, пропорції, а також деякі конкретні деталі.


Довідка: 

24 Години Ле-Мана (фр. 24 Heures du Mans) — найвідоміші автомобільні перегони на витривалість, що проходять щорічно недалеко від французького міста Ле-Ман. Організатором змагання виступає Західний автоспортивний клуб Франції (фр. Automobile Club de l'Ouest, ACO). Перша гонка відбулася 26—27 травня 1923 року, надалі змагання проходили в червні (за винятком 1968 р., коли через студентську революцію були перенесені на вересень) . Гонка не проводилася в 1936 р. (через загальний страйк) та 19401948 рр. (з причини Другої світової війни).
Змагання проходять на трасі Сарта (фр. Circuit de la Sarthe), довжина якої в наш час[Коли?] становить 13 650 м (8,482 милі). Більша частина дистанції прокладена звичайними дорогами (в т. ч. пряма Мюльсанн), в решту пори року використовуються для пересування транспорту; деякі ділянки були побудовані спеціально.
У перегонах беруть участь близько 50 автомобілів, що стартують одночасно. Переможцем оголошується екіпаж, автомобіль якого пройшов за 24 години найбільшу відстань. (http://uk.wikipedia.org/wiki/24_%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8_%D0%9B%D0%B5-%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B0)


Alpine Celebration був створений на 60-річницю бренду. На жаль, Renault не надав будь-яких технічних даних. Двох-місний автомобіль поки тільки стилістична оболонка, але, що головне, він провісник серійної машини, яку, швидше за все, ми зможемо побачити вже у наступному році.

Серійну Alpine очікують вже протягом тривалого часу. Renault заявляло про повернення бренду вже кілька років, і здається, що нарешті, вони дотримають свого слова. Серійна версія буде являти собою компактний спортивний автомобіль.



 Під капотом, можна буде виявити 1,6-літровий турбований або 2-літровий двигуни. Чому не більше? Alpine, в першу чергу, повинен бути легким. Це звільняє від необхідності установки великого, важкого двигуна для забезпечення високої продуктивності.


Джерело -  http://automotoplanet.com/2728-krasivaya-yubilejnaya-model-ot-renault.html


Немає коментарів:

Дописати коментар