четвер, 1 грудня 2016 р.

Anastacia(Анастейша). "Ласкаво просимо до моєї правди"


Відома американська співачка Anastacia(Анастейша) повністю оголилась і продемонструвала довгі шрами на спині та грудях, що залишилися внаслідок боротьби зі страшною недугою. Відповідні світлини з’явилися у журналі Fault.

  Для чорно-білої фотосесії тіло Анастейші вкрили малюнками та написами: "Сила, яку я ніколи не думала, що маю", "Ласкаво просимо до моєї правди" тощо.
 
За словами співачки, вона зважилась на такий крок, оскільки хотіла побороти свої страхи та продемонструвати всьому світові своє тіло раніше, аніж це зроблять папараці.


 
Як відомо, в 2003 році американці діагностували рак, а в 2013-му лікарі виявили рецидив. Відтак, співачці довелось зробити подвійну мастектомію, в результаті чого їй видалили молочні залози та частину грудних м'язів. У підсумку на її грудях і спині з'явилися довгі, косі та досить широкі шрами, які до недавнього часу зірка намагалася приховувати.

Джерело - http://expres.ua/news/2016/11/24/214516-vidoma-amerykanska-spivachka-ogolylas-aby-pokazaty-naslidky-borotby-rakom

Немає коментарів:

Дописати коментар