середу, 23 серпня 2017 р.

Robert Plant(Роберт Плант) оголосив про вихід свого 11-го студійного альбому "Carry Fire" та 14-денний тур по Великобританії!!


Кілька місяців поспіль Роберт Плант дражнив своїх прихильників повідомленнями про свою нову студійну роботу, і, нарешті, представив подробиці свого нового альбому та супроводжуваного туру у Великобританії.
Легенда Led Zeppelin випустить "Carry Fire", свій одинадцятий сольний альбом (другий, що записаний при підтримці команди "The Sensational Shift Shifters", у п'ятницю, 13 жовтня 2017 року, за допомогою Nonesuch / Warner Bros. Records.
 
Після виходу альбому, Роберт вирушить на велику подорож по Англії, Шотландії, Уельсу та Північній Ірландії з The Sensational Shift Shifters. До проекту спеціально запрошений Seth Lakeman (Сет Лакеман - Сет Бернард Лакеман (народився 26 березня 1977 року) - англійський народний співак, автор пісень і багатофункціональний інструментарій, найчастіше пов'язаний з скрипкою та тенорною гітарою, але також відтворює альт і банджо. Лакеман належить до музичних ансамблів 2005 р., Творив разом з його двома братами, колегами, народними музикантами Сем Лакеман і Шон Лакеман, але зовсім недавно відзначмв себе як сольний артист - https://en.wikipedia.org/wiki/Seth_Lakeman), який разом з Плантом взяв участь у запису трьох композицій від "Carry Fire".

Seth Lakeman (Сет Лакеман)
 
Спільно з Сетом Лакеманом, "Carry Fire" має дует з Chrissie Hynde на "Bluebirds Over the Mountain" (раніше записаний з Річі Валенсом і "The Beachboys Boys") плюс албанський віолончеліст Реді Хаса на трьох піснях.

Згідно з прес-конференцією, альбом предствалений Робертом Плантом та його командою "еволюціонує в щось ще більш творче та потужне", і музично ця робота втілює "незвичайні ритми з натуралізмом і тліючою силою".

 
Роберт зауважив: "Це стосується наміру, я поважаю і насолоджуюсь своїми минулими роботами, але кожен раз, коли відчуваю тремтіння і стимул створювати нову роботу. Я повинен змішувати старе з новим.
Отже, весь імпульс групи дещо змінився на його осі, новий звук і різний простір поступаються місцем захоплюючим і драматичним ландшафтам настрою, мелодії та інструментальних засобів".

Той, хто попередньо замовить "Carry Fire" від цифрових роздрібних продавців, отримає миттєву можливість скачати початкову пісню "May Queen".

Повний список композицій альбому виглядає наступним чином:

1. The May Queen
2. New World…
3. Season’s Song
4. Dance With You Tonight
5. Carving Up The World Again… a wall and not a fence
6. A Way With Words
7. Carry Fire
8. Bones Of Saints
9. Keep It Hid
10. Bluebirds Over The Mountain
11. Heaven Sent


Немає коментарів:

Дописати коментар