понеділок, 19 листопада 2018 р.

Меланія Трамп(Melania Trump) стала жертвою резонансної насмішки.

Меланія Трамп(Melania Trump) стала жертвою резонансної насмішки. Голлівудська акторка Бетт Мідлер опублікувала фото оголеної першої леді, спричинивши чимале обговорення в мережі. Завжди прикольно розглядати під лупою соринку в оці брата свого, аніж помітити колоду у своєму...


Як повідомляє The Daily Mail, світлину знаменитість знайшла з архівних фото Меланії Трамп, коли перша леді ще була моделлю. Пікантний знімок, зроблений для GQ в 2000 році, Бетт Мідлер підписала з гумором. 

"Мабуть, рахунок за хімчистку оббивки борту №1 був просто скажений", – написала Бетт, додавши хештег першої леді США. 
Перед камерою Меланія Трамп позувала в прозорій сукні. Перша леді не вбрала білизни, засвітивши інтимні місця. Обличчя екс-моделі закривала маска, наче з майбутнього. 
Чимало користувачів мережі підтримали жарт Бетт Мідлер, додавши, що хімчистка коштувала не більше, ніж прибирання після секс-скандалу Білла Клінтона із Монікою Левінскі. Інші ж люди стали на захист Меланії Трамп, заявивши, що це відверте цькування, якого перша леді не заслуговує. Окрім цього, прихильники Білого дому припустили, що Бетт Мідлер вирішила показати таке фото Меланії через заздрощі: в юні роки акторка теж позувала перед камерою оголеною, однак її знімок не мав такої популярності. 
Бетт Мідлер (Bette Midler)
Коментар Квітника - Не будемо вдаватись до аналізу рушійних сил тих чи інших дій людей, що приставляються до емоційних рішень чи висновків, а спробуємо, зайвий раз, отримати завдоволення від КРАСИ. А Меланія Трамп(Melania Trump) безсумнівно красива Жінка-Квіточка, що відтепер опинилась і у нашому Квітнику. 

































Джерело - https://expres.online/lifestyle/pershiy-ledi-ssha-nagadali-modelne-minule-pikantnim-foto-z-obkladinki;
https://www.gq-magazine.co.uk/article/donald-trump-melania-trump-knauss-first-lady-erections

Немає коментарів:

Дописати коментар