четвер, 4 квітня 2019 р.

Фіналісти премії Sony Photo Awards.


Один з найбільших міжнародних фотоконкурсів Sony World Photography Awards назвав фіналістів у номінаціях "Молоді фотографи" і Відкрита категорія". Цього року журі розглянуло 326 тисяч заявок з 195 країн.
Переможців буде оголошено на церемонії вручення нагород у Лондоні 17 квітня.
Ребекка МакКлелланд, голова журі конкурсу в номінаціях "Молоді фотографи" і "Відкрита категорія" сказала: "Я була здивована розмаїттям представлених робіт. Цей конкурс - дуже демократична оцінка фотографії - від традиційних до нових тенденцій. У всіх жанрах: від природи до моди". Переглянемо разом?
                              Фіналісти премії Sony Photo Awards.

На фото Міранди Алам в категорії "Відкрита вулична фотографія" - нічне життя на курорті Encore у Лас-Вегасі. Реакція дівчат на раптовий подув вітру під час фотосесії

Річард Ансетт зобразив відомого художника Грейсона Перрі в образі жінки з немовлям. У своїй роботі "Народження" Ансетт розглядає відносини фотографа і натурника

Маленькі пінгвіни горнуться одне до одного. Це фото Наді Алі представлене у категорії "Дика природа"

Зображення подрібненої пастелі у пластикових ложках увійшло до корткого списку в категорії "Натюрморт". Автор - Біллі-Марі Уорд

Робота архітектурного фотографа Езри Столлера надихнула Крістофера Маддена на створення цього фото

Шон Міллс створив чудове фото на довгій витримці. Це зображення старого вікторіанського маяка біля узбережжя Доверкорт, Ессекс - серед фіналістів у категорії "Архітектура"

Нічне плавання Ремі Уайтінга увійшло до категорії "Рух". На фото - британський професійний плавець Олівер Ансон

Зель Вестфол сфотографувала свою подругу Абуот. "Важливо підкреслювати красу темношкірих жінок, яким часто говорять, що вони занадто темні", - каже пані Вестфол. Фото увійшло до короткого списку у категорії "Розмаїття"

Фото молодого пастуха біля села Тринка у Молдові також увійшло до короткого списку. Автор - Ілля Бугаєв, категорія "Розмаїття"

Всі фотографії люб'язно надані фотоконкурсом Sony World Awards 2019.

Джерелоhttps://www.bbc.com/ukrainian/features-47148888

Немає коментарів:

Дописати коментар