понеділок, 23 вересня 2019 р.

Paul Giggle(Пол Гіггл). 12 природних чудес Норвегії.


У своєму проекті "12-ть природних чудес світу" Пол Ґіґґл( Paul Giggle) (Великобританія)віддає шану найцікавішим світовим культурам та ландшафтам розгдядаючи їх крізь призму досконалості жіночої форми.
У цьому році Пол Гіггл відправився до Норвегії, щоб дослідити бурхливу берегову лінію, вражаючі фіорди та прекрасну сільську місцевість. Це 7-е видання його серії 12 Природних чудес.
Ця смілива та різноманітна земля вікінгів надала майстру світлин натхнення та фон для цих вічних чорно-білих пейзажних зображень. Пол інтегрував чотири моделі в ці драматичні норвезькі місця, щоб сформувати дванадцять приголомшливих оголених пейзажних фотографій.


Цитата: «У Норвегії є найкращі місця, які я коли-небудь вбачив. На жаль, кудись неможливо потрапитиразом з з екіпажем та строками, тому я вибрав казкове маленьке містечко під назвою Stravanger для роботи. На кожне місце де ми були мали тільки кілька годин часу.. Працювати в громадських просторах завжди важко під час зйомки ню, особливо коли модель раніше не фотографувалася голою, проте моделі виявили неймовірну мужність і добре працювали поза зоною свого комфорту. Деякі локації були у певні мірі небезпечними, оскільки в момент зйомок иявились доволі  прохолодними та вітряними.  Норвегія - справжнє природне диво світу, і я у захваті від досвіду та отриманих результатів ».
















Згадавши про попередні 6 серій світлин буде некоректно Вас з ними не познайомити...ОТЖЕ

2013-ий рік Австралія. З неї все почалось...













2014-ий рік. Бразилія.













2015-ий рік. Італія













2016-ий рік Расєюшка. Казка про...балєт. 














2017-ий рік. Великобританія (Лондон)













2018-ий рік. Японія













Джерело - https://www.paulgiggle.com/;
 - https://www.anneofcarversville.com/body-politics/2019/1/13/5yp4hbjjempmujpkgjaimfxo8iatwr


Немає коментарів:

Дописати коментар