пʼятниця, 20 листопада 2020 р.

Наша Квіточка. Sara Jean Underwood(Сара Джин Андервуд)

 

36-річна американська фотомодель, актриса і професійний гравець в покер Sara Jean Underwood(Сара Джин Андервуд) веде незвичайний тревел-блог в Instagram - https://www.instagram.com/saraunderwood/.

Разом зі своїм бойфрендом дівчина робить красиві, чуттєві світлини у визначних місцях США. Її образи еротичні, але ця еротичність дуже гармонійно вплітається у загальний сюжет кожного кадру. Інколи, підкоряючись бажанню зробити якомога ефектніший знімок, цій Квіточці доводиться провити неабияку сміливість. Так, наприклад, у Єллоустоуні є місця, які вважаються небезпечними для туризму, приміром, гарячі і кислотні джерела. Та Сара Андервуд не боїться ризику!

Офіційно її не звинувачують в незаконному проникненні на закриту для туристів територію парку, проте влада попереджає всіх думати, перш за все, про власну безпеку, а не про ідеальні кадри. Нині на сторінку Сари підписалось вже 9 млн.(!!!!!) читачів. І я серед них... Приєднуйтесь - Вона варта цього.

Сара Джин отримала популярність завдяки появі в журналі Playboy в жовтні 2005 року. У 2006 році вона стала "Playmate" липня і "Playmate" року в 2007 році. 






















































Немає коментарів:

Дописати коментар