середа, 6 квітня 2022 р.

БУЧА - BUCHA!!!

 

Кожній звичайній людині завжди хочеться вірити в краще. Цією вірою ми живемо. Якби мешканців прикордонних до росії районів України запитали за кілька днів до війни, чи щось стосовно можливої війни, то вони і у страшній уяві не змогли б собі представити те, що з ними реально сталось лише за пару тижнів. Скоріш за все ні... А знаєте чому? Тому що, зазвичай, кожна пересічна людина, не хоче заглиблюватись в розуміння та глибину процесів... і це, мабуть, нормально. Але!!! Хіба ми не знали причин ГОЛОДОМОРУ??? Хіба не не читали в школі історію знищення кацапами столиці козацької України, коли в Батурині росіяни(кацапи, московити) влаштували різанину знищивши 15000(!!!) мешканців-українців??? Хіба таємницею є історія поведінки кацапської армії Муравйова, у січні-лютому 1918р., коли в окупованому більшовиками Києві вбивали за найменшу приналежність до українства??? Прикладів безліч, але з останніх прикладів достатньо пам'ятати, що, ось нещодавно, у 2014 році московити на Донбасі вбивали та катували за українській прапорець чи тату з українською символікою? Вже кілька сот років вони свідомо знищують українську націю. Російськи мутанти - це НЕ ЛЮДИ. Під катом розповім кілька фактів останніх років існування та селекції цієї ІМПЕРІЇ ЗЛА, а до того, ось що говорить очевидець з Бучі і Бородянки...

Цитата:"Сьогодні розмовляв з військовим, повірте, вам з Бучі показують далеко не все. Дещо просто не можна. Після того що почув, я напився.

І з Бородянки також. Кацапи це генетична помилка цивілізації"

Сьогодні кожна психічно здорова людина, задається питаннями

#Буча #Ірпінь. #Гостомель - Як це можливо? Доречі, щиро прагнучи знайти відповідь.
Насправді відьповідь проста - це їхня “нормальність” і її легко розкласти на атоми:
2011 рік - Рух АУЕ (арестантский уклад един) одна з основних субкультур серед дітей та підлітків. Спільнот в ВК присвяченим А.У.Е - набереться на 800 тис. чол.
Основне поле діяльності - школи, училища, двори
“Опущені”, “Блатні”, “Общаки” - норма для тисяч дітей протягом останніх 10 років!
55% дітей жертви буллінгу(офіційно), 30% ніколи про це не розкажуть.
2017 рік - Декриміналізовано сімейні “побої” - і вже у 2018 році таких випадків(лише офіційних) 178 тисяч. на 23 млн сімей. По випадкам сімейного насилля звертається лише кожна 10-та жінка, а 9 промовчить.
“Сильний б`є слабкого”, “Б`є значить любить”, “Батько знущається з матері”, “Безкарність бо 90% шо ніхто не накатає” - це норма.
Строчнікі - про перемогу “дідівщини” ВСРФ відрапортували у 2020-му, знаєте як? Просто почали виправдовувати більше випадків і розглядати менше справ, зате кількість випадків щорічно стабфльна 4 тис. (офіційних). Обов'язковий призов щорічно проходе 260 тис. осіб. і більшість пройде ланцюжок від “опущеного” до “діда” котрий буде опускати нових духів.
Тепер замішайте це все ОМОНівською шваброю в дупі опозиціонера, додайте 1,4 млрд$ на фінансування пропаганди щороку і ви отримаєте "російського мутанта".























Немає коментарів:

Дописати коментар