середа, 21 червня 2023 р.

Чеський Дворик. Квіточка Червня Veronika Fasterova(Вероніка Фастерова)

По-перше хочу подякувати Чехії як Державі, а чехам як Народу, які прихистили у себе велику кількість українців, які втікали від війни, спричиненої московською агресією. Правда, не без того, що і у Чехії є громадяни "несповнарозуму", які вітають російський імперіалізм(рашизм), оскільки, вочевидь,забули сов'єтсько-російську інтервенцію у Чехію у 1968 році. Бог їм суддя. 

У якості компліменту хочу познайомити вас з однією з найкрасивіших медійних красунь Чехії Veronika Fasterova(Вероніка Фастерова), якій у жовтні(08.10) цього року виповниться прекрасних 36 років. Час жіночого квіту!

Чеський Дворик. Квіточка Червня Veronika Fasterova(Вероніка Фастерова)

ЧЕРВЕНЬ. Серед дівчат, які мали щастя жити з батьками у своєму будинку, мало хто мені заперечить коли я скажу, що у період дорослішання, перших мрій про кохання і тим більше пізніше, вони не намагались отримати першу засмагу саме у дворі свого будинку, на терасі чи... на даху. Саме так на даху! Одна близька мені Квіточка розповідала, як таким чином "пересмажила" собі гарненькі сіднички засмагаючи на даху, а сусідський хлопець підліток у цей час спостерігав за нею з кущів смородини:)😋 А дівчатка, які не мали власного будинку намагались підставляти своє гоже тіло червневим променям сонця на свої балконах чи у вікнах квартир чи гуртожитків. Саме такий епізод розповідає нам у своєму фото-сеті Квіточка Червня Veronika Fasterova(Вероніка Фастерова)








































































Немає коментарів:

Дописати коментар