пʼятниця, 17 листопада 2023 р.

Pauline Faieff. Мистецтво ню - це моя терапія.

 

Еротика як мистецтво має багато вимірів. І наш Часопис має на меті акцентувати увагу саме на життєдайній, естетичній, природній, натхненній ролі еротики. Це та частина свободи, де людина є такою як вона є. Прикро спостерігати як певна частина людства чи то під впливом хибних релігійних догм чи власної моральної неповноцінності знаходиться, у ставленні до еротики і сексу, навіть не на тваринному рівні, оскільки тварини не дозволяють собі те, що практикують у своєму нікчемному житті ці істоти в людській подобі. Тому рефлексії московського письменника Достоєвського на тему "красота спасєт мір", також неповноцінні, оскільки частіше доводиться рятувати Красу від мерзотності світу. Тим ціннішим є такі Квіточки як Pauline Faieff(Полін Феф), що власним сміливим прикладом роблять цей світ кращим.

Pauline Faieff. Мистецтво ню - це моя терапія.

" Мистецтво ню, це моя терапія — любити себе без маски, тому що це перший крок, щоб навчитися бути вірним собі, перестати вірити, що ідеальне тіло існує, і нарешті прийняти власні недосконалості, які роблять усіх нас такими красивими в нашій несхожості.

Тому що нагота – це природа, тому що нагота – це мистецтво, тому що нагота – це хоробрість, тому що нагота прекрасна й правдива у світі, повному імітацій.

Тому що свобода "бути" занадто часто знаходиться під загрозою правил суспільства. Ми ніколи не повинні боятися бути вільними, і ми повинні мати можливість робити зі своїм тілом те, що ми хочемо, якщо це не заважає іншим.

Тому що я хочу допомогти іншим бути впевненішими та любити себе, незалежно від того, які соціальні мережі та суспільство хочуть, щоб ми вірили в те, ким ми повинні бути, щоб догодити. Тому що я все ще вірю в людство."
































































https://faepaulinee.eth.co/

https://foundation.app/@faepaulinee

https://www.paulinefaieff.com/

https://twitter.com/faepaulinee

Немає коментарів:

Дописати коментар