четвер, 21 грудня 2023 р.

Всесвітній день оргазму

 

21 грудня проводиться Всесвітній день оргазму. Дата на 2023 рік. Відзначають в день зимового сонцестояння.

Під час оргазму в організмі виділяється окситоцин - хімічна речовина, що підвищує настрій і наповнює тіло почуттям розслаблення, спокою і щастя. Оргазм відключає частину вашого мозку. У середньому оргазм триває 20 секунд.
День жіночого оргазму вперше почали відзначати в Бразилії як неофіційне свято, покликане спонукати чоловіків задовольняти своїх дружин, але тепер його відзначають у всьому світі. Національний день оргазму - це свято, яке відзначає сексуальну кульмінацію і підвищує обізнаність про проблеми, пов'язані з сексуальною кульмінацією. 
Зазвичай його відзначають 31 липня в таких країнах, як Велика Британія, Австралія, США, Нідерланди, Канада і навіть Південна Африка. Національний день оргазму є відгалуженням Міжнародного дня жіночого оргазму (8 серпня).
У Всесвітній день оргазму, який проводять у день зимового сонцестояння, вважається, що впродовж цих особливих 24 годин, якщо люди в усьому світі відчують оргазм, створена енергія матиме широкий позитивний вплив на Землю і добробут людей.





Немає коментарів:

Дописати коментар