четвер, 7 березня 2024 р.

24 лютого, день який тепер навіки закарбований в усіх календарях планети Земля, гурт Yurcash випустив сингл, що має назву «Тільки не сьогодні». В етері #radio_takt лідер гурту Юркеш.

 



Юрій Юрченко (фронтмен гурту Yurcash) від самого початку повномасштабного вторгнення став добровольцем 49 окремого стрілецького батальйону «Карпатська січ» імені Олега Куцина, який функціонує у складі ЗСУ з 2014 року. Не відмовившись зовсім від своєї артистичної діяльності, він навпаки спрямував її на досягнення загальної мети – Юра і часто на «передку» підносить дух побратимів своєю музикою, і волонтерить.

Цитата - «Тільки Не Сьогодні - Це крик душі. Ця війна несправедлива, цинічна й жорстока. Так, ніхто з нас не народжений для війни, але хлопці й дівчата наче з дитинства відчували, що прийде такий час, коли ти мусиш піти, бо доля твоєї рідної країни - понад усе! Я втомився втрачати своїх братів і сестер… Герої не вмирають, але їх більше немає поруч і це несамовито боляче…». Пісня «Тільки не сьогодні» вже доступна для прослуховування та скачування на всіх цифрових майданчиках від 24 лютого та в ротації Радіо Такт. Ця «молитва» має бути почута!

https://t.me/yuriy_kviten/2400

https://t.me/yuriy_kviten

Немає коментарів:

Дописати коментар