четвер, 19 вересня 2024 р.

Penthouse Pet September 2024. Keira Jackson(Кіра Джексон)

Цей короткий зміст недоступний. Натисніть тут, щоб переглянути публікацію.

Green Day були змушені призупинити концерт у Детройті через несанкціонований дрон

 

Green Day тимчасово призупинили свій концерт у Comerica Park у Детройті в середу ввечері через «потенційну проблему безпеки».

Дейв Грол оголосив, що став батьком дитини «поза моїм шлюбом»

 

Американський музикант Дейв Грол розповів, що нещодавно знову став батьком, проте його донька народилася “поза” шлюбом із дружиною Джордін Блум.

середа, 18 вересня 2024 р.

Том Морелло просить до Зали слави рок-н-ролу включити одного з найзнаковіших учасників: Iron Maiden .

 

Гітарист Rage Against the Machine давно виступає за хард-рок і метал — піджанри, які зазвичай не помічаються рок-холом, — і раніше він привів до Rock Hall Ренді Роудса(2021) та KISS у 2014 році. (Його власний гурт був запрошений у 2023 році). Тепер Морелло націлився на британських метал-титанів, які були номіновані у 2005, 2021 та 2023 роках. Станом на цей тиждень гурт  очолив таблицю лідерів  у рейтингу для особистого голосування "Voice Your Choice".

вівторок, 17 вересня 2024 р.

Playboy All Star - Riley Reid(Рілі Рейд). Вересень.

 

Цікаво останнім часом спостерігати, як конкурентні, і принципові у своїй унікальності у минулому видання, нині досить активно використовують одні і ті ж самі імена на своїх сторінках. Якщо пару десятків років тому було принципово, аби ім'я Playmate не пересікалось зі списком імен Pet, сподіваюсь ви розумієте про що мова, то нині, навіть протягом невеличкого проміжку часу, Квіточки, яких зробило відомими одне видання, одразу опиняються на сторінках іншого. Такий час. Так, власне сталося і з вересневою Playboy All Star - Riley Reid(Рілі Рейд)... І тема фотосесії дуже актуальна - у спекотний час в офісі треба бути якомога ближче до водяного кулера.

неділя, 15 вересня 2024 р.

Моє Минуле Літо. Інна Мікітась.

Допоки ми чекали нових= світлин від нашої Квіточки( а ми вже за тиждень-два їх опублікуємо) пролетіло багато часу і ... ми не виконали своєї обіцянки зробити якісну ретроспективу її ранішніх публікацій. Прокол 😒😒😒 Потрібно виправляти ситуацію. У цьому переліку світлин я підібрав для вас своє бачення яким були минулі літа у Інни Мікітась.

пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

The Cure анонсували Novembre: Live in France 2022 , у якому представлені їхні перші нові пісні після альбому Dream 2008 року

 

Такі пісні як «And Nothing Is Forever» і «I Can Never Say Goodbye» були частиною концертних сетів Cure протягом деякого часу, але раніше не випускалися. У нового альбому буде лише обмежений тираж у 5000 індивідуально пронумерованих копій, і перші 100 синглів будуть підписані Робертом Смітом.

Сід Вілсон із гурту Slipknot з опіками потрапив у лікарню.

 


Зі мною все буде добре, але я отримав серйозні опіки на обличчі та руках», — каже Вілсон у відео, яке було опубліковано в Instagram і зроблене з лікарні.

Літо минуло. Що я встигла зробити.

 

Найголовніше у час невизначеності і ...власне у будь-який інший час, наповнювати своє Життя рухом і змістом. Це робить відчуття часу таким, що здається більш насиченим та результативним. 

вівторок, 10 вересня 2024 р.

Спека Триває.


 
Яка спекота, просто неймовірно,

Як можна вижити людині в цій жарі?
Пливе по небу сонечко невпинно,
Бо літо, літо в нас о цій порі.

І хочеться весь час в воді сидіти,
Бо тільки у воді не гаряче.
Ну, а на сонці можна пригоріти,
Так сильно і нещадно так пече…

А в серпні припекло — не передати,
І ні краплини дощику ніде.
І так весь місяць буде припікати,
Куди така жара нас приведе?

(вірш - Красоткіна Надія)