Марк Хайман, доктор медицини, у своїй авторській колонці поділився з
читачами думками про свої подальші дії, якби у нього виявили рак. Цей
алгоритм складався би з п"яти дій, пишу yourhealth.oprok.biz.
1. Відмовився б від цукру.
Усередньому за рік людина з"їдає 69 кілограмів цукру, а саме цей продукт живить ракові клітини й сприяє їх розвитку. Раціон має бути багатим на клітковину. Токе правило допоможе при розвитку раку і є ефективним профілактичним заходом проти такої хвороби.
2. Відмовився б від продуктів, які сприяють погіршенню самопочуття.
За словами доктора, здебільшого організм людини агресивно реагує на глютен чи молокопродукти. Та загалом правило таке: якщо після вживання певних продуктів відчуваєте погіршення самопочуття, їх в раціоні бути не повинно.
3. Не дозволив би запальним процесам розвиватись.
Запалення призводять до розвитку хронічних хвороб і раку. Основними причинами таких процесів стає резистентність до інсуліну, аутоімунні хвороби й алергії, спричинені інтоксикаціями. Впоратись із запальними процесами допоможуть
продукти, багаті на Омега-3 жирні кислоти. Зокрема йдеться про морську рибу й лляне насіння.
4. Покращив би стан кишківника.
За даними вчених, однією з основних причин розвитку раку є мікроби товстої кишки. Тож треба очистити кишківних від шкідливих бактерій, у чому в першу чергу допоможуть про- і пребіотики. А окрім того ефективними є фітонутрієнти (містяться в лісових ягодах), куркумин (мова про куркуму) й ресвератрол
(виноград).
5. Оберігав би організм від токсинів.
Найважливіше уникати впливу з боку пестицидів, фталатів, бісфенолу А, антипиренів, важких металів (ртуть, свинець). Для цього достатньо не вживати напої з пластикової тари й напівфабрикати, а ще поменше бувати на центральних вулицях великих міст, це захистись від згубної дії свинцю (потрапляє в повітря з автомобілів).
Загалом усі ці правила допоможуть вберегтись від розвитку страшної хвороби.
Джерело - http://dobryjlikar.com/news/201704/3283-vidomyy-amerykanskyy-doktor-medycyny-rozpoviv-b-vin-robyv
1. Відмовився б від цукру.
Усередньому за рік людина з"їдає 69 кілограмів цукру, а саме цей продукт живить ракові клітини й сприяє їх розвитку. Раціон має бути багатим на клітковину. Токе правило допоможе при розвитку раку і є ефективним профілактичним заходом проти такої хвороби.
2. Відмовився б від продуктів, які сприяють погіршенню самопочуття.
За словами доктора, здебільшого організм людини агресивно реагує на глютен чи молокопродукти. Та загалом правило таке: якщо після вживання певних продуктів відчуваєте погіршення самопочуття, їх в раціоні бути не повинно.
3. Не дозволив би запальним процесам розвиватись.
Запалення призводять до розвитку хронічних хвороб і раку. Основними причинами таких процесів стає резистентність до інсуліну, аутоімунні хвороби й алергії, спричинені інтоксикаціями. Впоратись із запальними процесами допоможуть
продукти, багаті на Омега-3 жирні кислоти. Зокрема йдеться про морську рибу й лляне насіння.
4. Покращив би стан кишківника.
За даними вчених, однією з основних причин розвитку раку є мікроби товстої кишки. Тож треба очистити кишківних від шкідливих бактерій, у чому в першу чергу допоможуть про- і пребіотики. А окрім того ефективними є фітонутрієнти (містяться в лісових ягодах), куркумин (мова про куркуму) й ресвератрол
(виноград).
5. Оберігав би організм від токсинів.
Найважливіше уникати впливу з боку пестицидів, фталатів, бісфенолу А, антипиренів, важких металів (ртуть, свинець). Для цього достатньо не вживати напої з пластикової тари й напівфабрикати, а ще поменше бувати на центральних вулицях великих міст, це захистись від згубної дії свинцю (потрапляє в повітря з автомобілів).
Загалом усі ці правила допоможуть вберегтись від розвитку страшної хвороби.
Джерело - http://dobryjlikar.com/news/201704/3283-vidomyy-amerykanskyy-doktor-medycyny-rozpoviv-b-vin-robyv
Немає коментарів:
Дописати коментар