пʼятниця, 4 жовтня 2024 р.

Всесвітній день усмішки

На сторінках міжнародного календаря є такий день - Всесвітній день посмішки, в який нас закликають вкрай позитивно впливати на наш з вами настрій. Всі ми, різні люди. Щоб домогтися гарного настрою, для кожного з нас, принаймні, необхідно щось особливе. Для когось мир у всьому світі, для когось нове авто. Комусь досить просто прогулятися на свіжому повітрі, а для когось стабільно сірі будні вже викликають відчуття норми і зовсім нічого не хочеться міняти. Ну вже ні! Все це якось складно.

Давайте просто усміхнемося. Підійдемо до дзеркала і усміхнемося самим собі. Зробимо це кілька разів. І ще. І ще, тільки без сарказму. Не будемо себе критикувати! Просто усміхнемося. Усміхнемося без задньої думки.

четвер, 3 жовтня 2024 р.

Ді Снайдер з Twisted Sister продовжує підтримувати Україну

 


Лідер відомого американського глем-метал гурту Twisted Sister, Ді Снайдер, продовжує підтримувати Україну і закликав світ підтримати нас через фандрейзингову платформу United24.

 69-річний музикант записав відео, в якому закликав світ допомагати українцям у боротьбі з щоденною російською агресією. Також він зазначив, що сам має українське коріння і тому не може допустити, аби зло перемогло. 

Нова пісня та музичне відео від вінницьких Sick Solution


"Гієна (Анафема)  наш крайній сингл перед виходом дебютного альбому "Hardcore Yakuza", що вийде 18 жовтня.