суботу, 10 серпня 2013 р.

Здоров'я. Напої, що уповільнюють процеси старіння.

Чоловіки не так гостро відчувають проблему старіння ніж жінки. Це загальновідомий факт. Для жінок 30-річний вік стає межею для роздумів, а сорокарічний приносить драматичні переживання. Чоловіки, розмінюючи 3-ій десяток років жаліють хіба що про те, що років десять тому не мали такого феєричного результативного досвіду спілкування з жінками, а перетинаючи кордон 40 років продовжують, при доброму нагляді за собою, відчувати увагу не тільки молодих, але і юних жінок. Проте вік вже стукає у двері зменшеним лібідо і іншими ознаками старіння. Доля невблаганна. Але її намагання можна уповільнити. Це знає кожен. Не кожен завжди пам'ятає про це... Тік-так, тік-так, тік-так...

Враховуючи, що більшість з нас не має і не знаходить часу для суперечек із віковою проблемою, ми намагаємось довіритись максимально комфортним та простим рецептам. І взагалі було б чудово якби ковтнув пігулку і тобі "оп'ять двадцять п'ять".



Саме для таких чоловіків пропоную дослідження вчених з Каліфорнійського університету, які склали рейтинг «молодильні» напоїв.

  



1 місце дісталося гранатовому соку. Він містить, крім антиоксидантів, кальцій, фосфор, магній, залізо і калій. За рахунок цього, дуже корисний для серцево-судинної і нервової системи, суглобів, шкіри, волосся і нігтів.





 2 місце по праву належить червоному сухому вину. Досить приймати на добу 30 г - це відмінна профілактика всіх онкозахворювань. Вчені довели, що за кількістю рослинних антиоксидантів вину немає рівних, навіть не дивлячись на той «мінус», що вино містить алкоголь. Вино захищає і серце, і судини, і суглоби.












3 місце займає виноградний сік. На додаток до антиоксидантів тут багато вітамінів групи В, які відповідають за молодість шкіри, волосся і нігтів. Виноградний сік (особливо з темних сортів винограду) допомагає боротися з інфекціями, захворюваннями серцево-судинної системи, також допомагає зберегти пам'ять і бореться з раком грудей.


 4 місце посідає чорничний сік. Він, як жоден інший напій, допомагає боротися з цукровим діабетом, попереджає утворення зморшок. Зберігає працездатність кишечника і допомагає підтримувати в нормі його мікрофлору. Дуже корисний для зору.





 5 місце належить яблучному соку. Неосвітлений і без цукру. Допомагає при атеросклерозі, хворобах печінки, сечового міхура і нирок. Покращує роботу кишечника, виводить токсини і вільні радикали з організму. Добре відновлює сили після фізичних навантажень.





 Десятку найкращих замикають: вишневий сік, компоти з сухофруктів, вода (негазована), полуничний і березовий соки.
Пийте... і буде Вам щастя! 

 http://news.eizvestia.com/zdorove/full/uchenye-nazvali-napitki-prodlevayushhie-molodost



Немає коментарів:

Дописати коментар