вівторок, 14 березня 2023 р.

Fremont Solstice Parade. Радість Триває.

 

Я звернув увагу, що однією з найпопулярніших тем цього блогу, за останній місяць, стала інформація стосовно Fremont Solstice Parade - вільного свята літнього рівнодення у Сіетлі. Мене самого зацікавило, яка доля цього чудового дійства у світлі пандемії Covid19 і загалом останніх турбулентних подій у Сполучених Штатах. Виявляється Свято і живе і має плани. Організатори повідомляють...(під катом)

33-й щорічний парад сонцестояння у Фремонті , організований Мистецькою радою Фремонта , розпочнеться в суботу, 17 червня 2023 року о 14:00. Парад сонцестояння у Фремонті у 2023 році розпочнеться на 3-й вулиці та на Лірі-Вей і продовжить свою діяльність уздовж 36-ї вулиці, а потім поверне праворуч на N. Evanston, петля назад у західному напрямку на 35-й вулиці, щоб закінчити прямо в центрі Fremont Fair! Приходьте, щоб вас зачарували понад 60 громадських ансамблів, які проходять вулицями Фремонта з гігантськими ляльками, ходулістами, танцюристами, велосипедистами та музикантами в цьому калейдоскопі радісних людських виразів. Не можу витримати, щоб спостерігати збоку та хочеш побавитися на параді? Натисніть тут , щоб зареєструвати власний ансамбль, приєднатися до ансамблю або стати волонтером у костюмах!

Розмальовані велосипедисти вже давно є невід’ємною частиною параду сонцестояння у Фремонті. Парад готує  Рада мистецтв Фремонта;  це фантастичне та химерне свято повернення сонця, доповнене більшими за життя ляльками, поплавками та вуличними артистами.

Намальовані велосипедисти залучають і розважають натовп своєю сміливістю, оголеністю та ентузіазмом. Приєднуйтесь до нас, коли ми зустрічаємо літо в Сіетлі з виливом мистецького вираження, подорожей без викопного палива та розваг.

РАДІСТЬ МАЄ БАГАТО ОБЛИЧ І ОДНЕ З НИХ ТАКЕ! 




























































































































https://fremontfair.com/arts/solstice-parade/


Немає коментарів:

Дописати коментар