четвер, 21 листопада 2013 р.

Новий календар від Simoni Racing на 2014 рік.

Продовжуємо знайомити Вас з новим календарним креативом від відомих брендів. Умова потрапляння такого глянцю на наші сторінки єдина. Це має бути Справжній Квітник.
Сьогодні представляємо компанію Simoni Racing з італійського містечка Мірабелло, що презентувала свій черговий календар на 2014 рік. Ательє Філіппо Сімоні працює в напрямку «sexy-tuning» і, починаючи з 2014 року, регулярно підтверджує свою прихильність автоеротичому тюнінгу своїми чудовими чуттєвими календарями.
 «2014-й» вийшов не схожим на своїх побратимів. Мінімалістичними засобами - всі фотографії в календарі чорно-білі - Марчелло Міка (автор календарів останніх років) зумів відобразити новий девіз італійського тюнінг-ательє на 2014 рік: «La celebrazione di una bellezza mista ad un'intrigante passione» - Суміш краси та інтригуючої пристрасті.

                              Calendario Simoni Racing 2014

Чи проблема, що в календарі зовсім немає автомобілів, а лише прекрасна дівчина Теодора Ілієва з Болгарії - серед автомобілістів чимало шанувальників жіночої краси. Сподіваємося, і ви належите до їх числа.















 http://carclub.ru/galleries/cars_girls/calendario_simoni_racing_2014.html

Немає коментарів:

Дописати коментар