понеділок, 6 липня 2015 р.

Сексуальна сумісність за групою крові. Наскільки важливо це для Тебе?

Від чого тільки не залежить наш сексуальний темперамент!!! Від того як розташувалися зірки при нашому народженні, від того як вони лягли під час самого "процессу", від того, що ми їмо та п'ємо, від зовнішності. запаху, антуражу... йой, як складно! А тепер виявляється, що і за групою крові. Зараз розкажемо. Залишилось тільки дізнатись про групу крові від свого партнера  чи партнерші.

 Чоловік і жінка О (I) групи крові
Вони потребують постійного фізичного контакту, щоб бути щасливими. Зазвичай у них абсолютно гармонійне сексуальне життя.

 Чоловік, який одружується на жінці з першою групою крові, ніколи не буде обділений чуттєвими ласками. Вона з тих дружин, які змушують своїх чоловіків спізнюватися вранці на роботу. Ця жінка ідеальна коханка: вона завжди виправдовує очікування партнера.

У чоловіка з першою групою крові "основний інстинкт" проявляється в пристрасному бажанні нових пригод. Такий чоловік часто прагне мати колекцію порнографічних фотографій і фільмів, а на вечірці буде першим оповідачем непристойних жартів і двозначних історій. І він, дійсно, перевершує інших: чоловік з першою групою крові - найактивніший і конкурентоспроможний коханець. Його думки спрямовуються до заняття сексом кожні дев'ять секунд протягом всього життя!

 Чоловік О (I) групи крові і жінка А (II) групи крові
Дуже підходяща пара для сексу. Він активний, вона пасивна. Ласками і домовленостями він зможе підвести її до різних рівнів сексуальної активності, головне - не діяти поспішно. Чоловік О (I) групи крові і жінка В (III) групи крові Він дуже активний, вона пасивна, але це саме те, що їм подобається. Вони можуть насолоджуватися сексом скрізь і в будь-який час.
 Відзначимо, що більшість жінок, які мають репутацію "ділових" і "сексуальних", жінки з другою групою крові. Спокусити таку леді майже нереально: секс рідко займає її думки.
Вона найбільш пасивна з усіх жінок, і часто може займатися сексом, навіть якщо їй цього насправді не хочеться. Так як вона зазвичай поводиться дуже розумно, її складно схилити до сексуальних експериментів, втім, як і до зв'язків на стороні. Але якщо останнє вдасться, здійсниться неймовірне - для пристрасної жінки з другою групою крові зникають всі перешкоди.

 Чоловік О (I) групи крові і жінка АВ (IV) групи крові
 Його поведінка є визначальним у відносинах цієї пари. Якщо він терплячий, гарантовано ніжне і гармонійне інтимне життя. Якщо ж він вимогливий і егоїстичний, сексуальне життя чревата розбратами.

Жінка з четвертою групою крові дуже чуттєва і легко досягає оргазму. Вона найбільш універсальний і пристосовується секс-партнер. Така жінка може отримати задоволення майже з кожним чоловіком. Вона буде в рівній мірі насолоджуватися ніжним сексом і ексцентрично-грубим - залежно від того, що воліє її партнер. Чоловік, який побував в ліжку жінки з четвертою групою крові, ніколи цього не забуде. Про таке сильному лібідо, як у неї, впору мріяти багатьом.

 Чоловік А (II) групи крові і жінка (I) групи крові
Вони будуть проводити в ліжку більше часу, ніж хто б то не було: секс потрібен обом. Важливо пам'ятати: цій парі особливо необхідна інтимна прелюдія.

Чоловік з другою групою крові сором'язливий і нерішучий, він завжди ототожнює секс з любов'ю. Звичайно це дуже делікатний і уважний коханець, здатний виконати щонайменшу забаганку партнерки. Ідеальний секс з чоловіком другої групи крові передбачає комбінацію глибокого емоційного контакту з тісним фізичним спілкуванням.

Чоловік і жінка А (II) групи крові
 З усіх можливих комбінацій ця є найбільш відповідною для жінки з другою групою крові. Саме з цим партнером вона може випробувати найбільшу насолоду: він розуміє її з півпогляду.


 Чоловік А (II) групи крові і жінка В (III) групи крові
Вони проводять більше часу в розмовах про секс, ніж займаються ним насправді. Різноманітність сексуальних позицій разочаровивающе мало. Обидва боязкі і недостатньо чуттєві по відношенню один до одного.
А шкода - вони б могли випробувати величезне задоволення.
Справа в тому, що для чоловіка з третьою групою крові секс - це розвага, абсолютно не пов'язане з такими глибокими поняттями, 'як кохання і шлюб. Він легко дає собі волю у випадкових зв'язках і любить призначати побачення жінкам, які відносяться до сексу так само вільно.


З іншого боку, такий чоловік менше за інших зайнятий думками про секс. Це заняття для нього вельми буденно - так що про нього думати? Саме таке ставлення до сексу приводить чоловіка з третьою групою крові до того, що він може у всіх подробицях розповідати про свої пригоди кому завгодно - навіть дружині.

Жінка ж з третьою групою найменш зацікавлена в сексі. Однак вона ж найлегше до нього і відноситься. Вона прекрасно відчуває, що сексуальність і воістину театральне вміння виконати свою роль - важлива частина її привабливості.
Жінка з третьою групою крові розкута і вільна у всіх сферах життя і далека від того, щоб надавати сексу особливо важливе значення. Їй нелегко зробити приємність, і чоловік, який хоче довести зворотне, часто ображається на те, з якою легкістю і недбалістю партнерка відноситься до його зусиллям. Ця ж легкість виною тому, що такій жінці нічого не варто поміняти партнера, коли той тільки-тільки встиг закохатися.









Чоловік А (II) групи крові і жінка АВ (IV) групи крові
Повна невдача. У цієї пари, ймовірно, взагалі не буде сексуального життя. Вони відносяться один до одного як брат і сестра. Оральний секс не підлягає обговоренню, а традиційний варіант завжди один і той же. Втім, і їм вони займаються вкрай рідко.

 Чоловік В (III) групи крові і жінка (I) групи крові
Вони люблять навчати один одного новій техніці сексу. Вона є лідером в їх відносинах, але його сексуальні таланти не можуть залишитися неоціненим. 

Чоловік В (III) групи крові і жінка А (II) групи крові
Їй подобається, коли вони займаються нетрадиційними видами сексу. Крім того, в цій парі партнери однаково активні, що дарує їм особливу гамму відчуттів.


 Чоловік і жінка В (III) групи крові
Їх секс і задоволення від нього посередні. Партнери повинні вдосконалювати свою сексуальну техніку.

Чоловік В (III) групи крові і жінка АВ (IV) групи крові
Дуже темпераментна пара. Вони азартні експериментатори і здатні випробувати величезне число варіацій в сексі. Найбільший ступінь сексуальної сумісності - коли чоловік молодший.


Чоловік АВ (IV) групи крові і жінка (I) групи крові
Секс об'єднує їх. Вони стануть щасливою парою, але тільки в тому випадку якщо чоловік зуміє пристосуватися до темпераменту і потреб партнерки.

Чоловікам з четвертою групою крові важко контролювати свою пристрасть, але, з іншого боку, саме вони перетворили омана і секс у мистецтво.

Цей чоловік не стане шукати пригод - пригоди самі його знайдуть. Просто тому що він облаштував своє життя так, щоб бути доступним будь-якому охочому того. Крім того, він володіє сильним магнетизмом, який буквально зводить жінок з розуму. Бідні дами падають в обійми чоловіків з четвертою групою крові навіть тоді, коли знають, що ризикують обпектися!

Але - найдивовижніше - в шлюбі чоловік з четвертою групою крові досить стриманий. Він ніколи не одружиться через секс і не стане вимагати від своєї дружини виконання подружнього обов'язку.


Чоловік АВ (IV) групи крові і жінка А (II) групи крові.
Він пристрасний партнер, тому вони займаються сексом досить часто. Але їх зв'язок безперспективний, якщо в ній не присутня хоча б мала дещиця почуттів.

Чоловік АВ (IV) групи крові і жінка В (III) групи крові
Вони займаються сексом рідше, ніж інші пари. Тим не менш, повністю задоволені один одним. Можливо, тому що їм не знайома жорсткість і неповага до партнера.

Чоловік і жінка АВ (IV) групи крові
Можливості цієї пари нескінченні. Вони з тих, хто може або досягти абсолютної гармонії, або опинитися в своїх пристрастях повними антиподами. Але якщо обидва підходять до сексу творчо, проблем бути не повинно.



http://ladyportal.info/it_and_it/psychology/17236-seksualna-sumsnst-za-grupoyu-krov.html

Немає коментарів:

Дописати коментар