вівторок, 17 листопада 2015 р.

Український дует Bloom Twins підкорює Лондон.

Дует броварчанок Ані і Соні Купрієнко Bloom Twins в Великобританії відомий куди краще, ніж у нас. Виконані ангельськими голосами пісні в стилі dark pop дали привід лондонським критикам вже записати близнючок в спадкоємиць Торі Амос і Кейт Буш. Сам фронтмен гурту Guns N 'Roses Ексл Роуз побував на їхньому виступі, щоб переконатися в справедливості їх слави, після того як 18-річні дівчата торік отримали нагороду MTV IGGY Artist of the Week за пісню "Fahrenheit".



 
( Перший англомовний кліп: на пісню "Fahrenheit" Kish Mauve (червень 2013 року)
  

В Україні нинішні мешканки Туманного Альбіону миготять лише час від часу. Але переживають за батьківщину. Так що надривний декадансний стиль їхньої музики пояснюється не тільки англійським спліном.


 "Ми народилися і виросли в Україні. У дитинстві ми грали на тій самій площі, яка сьогодні палає, і наші батьки - в числі тих, хто простояв на ній проти тиранії останні два місяці, відчуваючи обпалюючий холод, під кулями та образами. Незважаючи на те, що ми живемо і працюємо в Лондоні, наші серця і уми - з нашими братами і сестрами, які взялись за руки і прокричали: "Ми заслуговуємо кращого". Такими словами Bloom Twins супроводили один зі своїх кліпів.

Ось він (кавер на хіт Боба Марлі проілюстрований кадрами з Майдану (лютий 2014))...

 А колись Аня і Соня, для яких сьогодні не за горами популярність Джастіна Бібера, виступали ось так:

( Сестри виконують пісню "Киця" на гала-шоу "Consumer Club Kiev 4 роки" в грудні 2011 року)

 В Англію їх "перевезла" три роки тому продюсер Олена Чубуклієва - у минулому українська співачка і модель, басистка популярного жіночого тріо Sister Siren. Коли група була на межі розпаду, вона почала шукати нових учасниць, і її познайомили з сестрами Купрієнко.


 Відразу по приїзду до Англії Аня і Соня підписали контракт з модельним агентством, в якому починала Лана дель Рей, брали участь у показах лондонського Тижня моди, знімалися у Еллен фон Унверт для італійського Vogue. Записуються на тій же студії в Західному Лондоні, де працювала Емі Уайнхаус. Займаються в спортзалі, покращують свою англійську, вчаться грати на різних музичних інструментах, а вечорами бувають в кращих клубах Лондона The Roundhouse або The Electric Ballroom.


(Виступ Bloom Twins на лондонській вечірці Miss USSR UK 2015 в травні 2015 року)
 
 На питання, чи було їм страшно переїжджати в Лондон зовсім юними, дівчата відповідають: "Та не особливо. Ми ж разом. Ми не пробували, як це - бути поодинці".

"Ми просто хочемо показати людям, як ми відчуваємо музику", - говорять Аня і Соня про свою творчість.
 
Давайте, на завершення, переглянемо ще один зовсім дорослий кліп на тему смутку від ревнощів зі словами на кшталт "Мені б розіп'яти свій розум" (червень 2014)
 
 
 







Немає коментарів:

Дописати коментар