пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Найнеймовірніші концептуальні автомобілі 2016 року.

На будь-якій автомобільній виставці щорічно компанії представляють нові моделі, що вражають своїми зовнішніми формами і потужністю. Інженери проробляють величезну роботу, щоб компанія змогла представити публіці ідеальний автомобіль. Не став винятком і 2016 рік, до якого автовиробники підготувалися гідно, представивши розкішні у всіх відносинах концепти автомобілі.

 Найнеймовірніші концептуальні автомобілі 2016 року.

 Infiniti Q80. 

Обтічної форми сріблястого кольору кузов, мерехтливий як гранений діамант, викликає одні захоплення. Автомобіль Infiniti Q80 був створений як провісник нової лінії компанії Infiniti. Цей розкішний гібридний автомобіль оснащений V6-образним твін-турбодвигуном і електромотором. Потужність автомобіля становить 550 к.с.

 Kia Stinger GT4.

 Компанія Kia, як ніби вирішила повернутися в минуле, створюючи модель Kia Stinger GT4, що нагадує популярні моделі 70-х років. Найвизначнішими в цьому автомобілі можна назвати напівсферичної форми лобове скло, яке доповнює обтічні форми кузова, функціональну колісну базу, дизайн та інноваційний декор. Багато спеціалістів розцінюють цю модель як автомобіль майбутнього.

 Lexus LF-C2.

 Цей Lexus зовсім не схожий на ті, що всі звикли бачити на вулицях великих міст. Модель Lexus LF-C2 - це спортивний автомобіль з вражаючим дизайном кузова, який спереду доповнюють незвичайної форми фари, що нагадують котячі очі. Хромовані 40-спиць колеса, ексклюзивний дизайн дисків, відкидається верх. Залишається лише уявити, як цей автомобіль мчить по шосе вздовж берега океану, поблискуючи на сонці.

 Maserati Alfieri.

 Модель була створена в Туріні на честь легендарної історії компанії Maserati. Ідея створити подібну модель виникла в 2014 році, а втілена була в 2016 році. Автомобіль представили на виставці в Женеві, GenevaMotorShow. Вартість його поки становить 100 000 доларів.

 Mini Superleggera Vision. 


 Затверджена керівниками компанії до випуску в 2018 році модель Mini Superleggera Vision є двомісний спортивний автомобіль з обтічним кузовом і потужним двигуном. Автомобіль називають дітищем британських дизайнерів і італійських інженерів. У ньому є легендарні круглої форми фари, які асоціюються з ретро, ​​і які прекрасно поєднуються з ультрамодним дизайном. Шестикутної форми радіаторна решітка привертає увагу. Широка посадка і потужні колісні дуги ідеально контрастують з обтічною формою кузова і глянсовими деталями декору. У зовнішньому вигляді автомобіля чітко простежуються характерні риси британського автопрому.

 Nissan Sport Sedan.

 Автомобіль Nissan Sport Sedan вражає своїми зовнішніми формами, які різко відрізняються від традиційних форм, властивих седанам. Цьому 4-дверного спорткару характеру додає потужна колісна база, передні і задні фари у формі бумеранга. Зовнішній вигляд навіяний ультрамодними дизайнерськими ідеями в сфері створення сучасних меблів, а доповнений оригінальними формами, металевими акцентами і яскравими квітами.

 Scion x Riley Hawk Skate TourxB.

 Ідея створення подібного автомобіля належить відомому скейтбордисту Тоні Хоуку. Автомобіль Riley Hawk's Skate TourxB зовні нагадує популярні в 70-х роках моделі мінівенів. Необхідно відзначити такі характерні деталі, як бічні хромовані дзеркала, хромована решітка радіатора і колеса Cragar S / S з білими написами на гумі. Привертає погляди дизайн автомобіля посилений яскравим забарвленням оранжевого, жовтого і коричневого кольорів. Дах автомобіля і багажник відкриваються вгору і з'являється місце для невеликої майстерні та для зберігання спортивного інвентаря.

 Toyota FT-1.

 Модель Toyota FT-1 створена геніальними інженерами компаній Toyota і BMW. Цей автомобіль складе конкуренцію спортивному Corvettes. Під капотом 400 к.с., турбодвигун і V-6-подібний гібридний мотор. Початкова ціна автомобіля складає 55 000 доларів.

 Toyota U2.

 Ідея створити модель Toyota U2 з'явилася у групи інженерів після бурхливої вечірки. За твердженнями фахівців, це абсолютно божевільна ідея, так як є комбінацією позашляховика і поштової вантажівки. Заявлена модель Toyota U2 як міська. Деякі риси нагадують модель Nissan S-Cargo. Дах автомобіля, що має округлу форму, плавно переходить в задній відкидний борт.

 Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo.

 Потужний спортивний автомобіль з обтічною формою кузова і сильним характером. При створенні моделі інженери скористалися основними характеристиками легендарного GTI, включаючи форму коліс і класичні смуги. Автомобіль оснащений двигуном VR6 TSI потужністю 503 к.с., він зможе скласти конкуренцію гоночним моделям основного ряду.

 Lamborghini Asterion LPI 910-4.

 У Парижі в 2014 році на виставці компанія Lamborghini вперше представила лінію Asterion. У цьому автомобілі поєднується класика минулого, сьогодення і майбутнього, притаманна всім моделям компанії. Автомобіль оснащений 5,2-літровим двигуном V-10 потужністю 602 к.с .. До 100 км / год автомобіль розганяється за 3 секунди.

 Volkswagen Tristar.

 В основі моделі Volkswagen Tristar лежить модель Volkswagen Transportvan. Частину даху прибрали, організувавши місткий кузов, що нагадує Honda Ridgeline. Автомобіль оснащений 2-літровим 4-циліндровим дизельним двигуном TDI потужністю 201 к.с. і 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач. До 100 км / год він розганяється за 10 секунд. Максимальна швидкість становить 185 км / ч.

 Volkswagen XL Sport. 

 Екстраординарний аеродинамічний дизайн, потужний електродвигун - це основні характеристики автомобіля Volkswagen XL Sport. Автомобіль оснащений 150-кіловатним турбодвигуном від мотоцикла Ducati 1199 Superleggera. Вага автомобіля складає 890 кг. До 100 км / год він розганяється за 5,7 секунд. Максимальна швидкість становить 270 км / ч.

 Volvo Concept Estate.

 Автомобіль створений в стилістиці 70-х років, коли з'явилася модель Volvo P1800 ES. Зовні він виглядає дивовижно, а салон просто розкішний. Автомобіль оснащений системою контролю, якої тепер будуть оснащені моделі нового покоління. Система виводить всі дані на екран iPad, що робить управління комфортнішим.

 Chevrolet Chaparral 2X Gran Turismo.

 Це стильний спортивний концепт-кар від Chevrolet, який відрізняється своїм футуристичним екстер'єром. Автомобіль потрапив у відеогру Vision Gran Turismo. Крім того, модель створена в данину поваги до легендарних гонщиків, Джима Хола і Хепа Шарпа. У її створенні використовували найсучасніші цифрові технології.

Немає коментарів:

Дописати коментар