вівторок, 14 червня 2016 р.

В Лондоні відкрився ресторан для нудистів.

У столиці Великої Британії розпочав роботу ресторан, відвідувачі якого можуть знаходитися там повністю оголеними. Заклад отримав назву The Bunyadi.
 Гості незвичайного місця повністю роздягаються вже всередині закладу та проходять до відповідної зони. Інші ж відвідувачі можуть вдягти халат або пройти до залу, де перебувають вдягнуті люди.
 Ресторан працюватиме у такому форматі лише три літніх місяці, тому не дивно, що місця туди забронювали вже 46 тисяч осіб.
Втім у цьому місці заборонено використовувати смартфони та робити світлини. У The Bunyadi не передбачено електричного осітлення, а столи та стільці мають вигляд дерев'яних колод. Тому вечеря має бути максимально романтичною.
"Тут не буде ніяких хімікатів, штучних барвників, електрики, газу, телефону, і навіть одягу; ідея полягає в тому, щоб випробувати справжнє звільнення", - пояснили власники ресторану. 
Їжа подається на зроблених вручну глиняних дощечках, а столові прибори будуть істівними та легкими, щоб, не приведи господь, не травмувати оголеного пана чи пані.
 
Вегенське і не веганські меню будуть доступні, як в "оглених" так і  "текстильних" частинах ресторану.
 Нижче наводимо Вам приклади світлин з подібних закладів. Не плутати з
 The Bunyadi.
 
 
 










Немає коментарів:

Дописати коментар