пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Еліс Купер балотується на пост прем'єр міністра Об'єднаного Королівства?


Судячи з активності офіційної сторінки Еліса у фейс-бук, видатний рокер не збирається на «заслужений відпочинок» і нагадує про себе знову і знову.
Рок-легенда випускає нову версію свого проекту 'Обраний' в прагненні стати “прем'єр-міністром Великобританії” (і, згідно з візуалізацією проекту, ще й президентом США теж).

Прес-реліз, випущений Купером стверджує:

"Еліс Купер втомився від пустопорожньої риторики, компромату, заангажованості ЗМІ. Дістаючи змію зі
своїєї клітки і гільйотини зі сховища, він ставить людей перед фактом - Еліс Купер хоче бути обраним ..”

"Проти благочестивого та прилизаного піару політиків Еліс Купер має свою платформу, що буде зрозуміла кожному виборцю”

"Він просить своїх колег американців, своїх британських друзів і всіх тих, хто по всьому світу, розчаровані у свої лідерах, приєднатися до The Wild Party.


“Еліс Купер вирішує повсякденні проблеми, що кожного дня турбують звичайних жінок та чоловіків, людей, яких він зустрічає і розважає кожен день, виконуючи близько 100 концертів на рік по всьому світу ".
Прес-реліз проекту крім того додає, що Аліс хоче "змію в кожному горщику, максимум олівців та книг" та підстаканників у кожному місці в літаку". Він також висловлює своє бажання возз'єднатися Брайаном Джонсон з AC / DC і перейменування Біг Бен на "Великий Леммі".

"Ці смутні часи закликають н
ас до неспокійного розуму насправді. Ці смутні часи вимагають Еліса Купера," Еліс каже: "Чому не я? У мене також є футболки, щоб продати."




Джерело - planetrock.com


Немає коментарів:

Дописати коментар