середу, 26 квітня 2017 р.

Характер жінки від місяця народження! Звіримо враження?

Існують різні види гороскопів з прив'язкою до декадах, місячними фазами, знакам Зодіаку, місяцях і числах, відповідних даті народження. У якості розважального есперименту пропоную познайомитись з варіацією визначення характера жінки по місяцю народження. Порівняємо реальні враження? Отже...

Січень.


Це місяць народження найтерплячіших і витриманих жінок. У той же час такі жінки можуть мати чоловічий, стоїчний характер.


Вони не будуть скаржитися або ділитися одкровеннями, вважаючи за краще гордо і самостійно справлятися з проблемами. Січневі жінки талановиті в кулінарному мистецтві, але не люблять займатися прибиранням.


Козерог
 Лютий.

 Це місяць народження наполегливих і впертих жінок зі складним характером. У них бувають нервові зриви, але в той же час присутній досить високий самоконтроль.



Вони ніколи не бояться труднощів і швидко приймають рішення, які не завжди виявляються правильними. Уразливі й бувають мстивими. Добре маніпулюють людьми, і тому у них вдається кар'єра. Дуже люблять дітей.

Водолій




Березень.


Місяць народження найчутливіших жінок. Вони дуже вразливі і ранимі, тому часто проявляють упертість, яка у підсумку обертається їм на шкоду. Дуже недовірливі і вважають себе нещасними.

 Цим жінкам дійсно важко домогтися успіху через їх сором'язливість. Природа обдарувала цих жінок крихкістю і чарівністю, тому вони так притягують чоловіків-захисників.
Риба
 Квітень



 Характер жінок по цьому місяцю народження відрізняється такими рисами як сміливість, наполегливість і цілеспрямованість.


Ідеальним доповненням є розсудливість і практичність. Ці люди завжди знають, чого хочуть, тому повільно, але вірно досягають бажаного, але абсолютно не виносять нестабільності. Емоції і почуття завжди позаду розуму.


Овен
Травень


 Владні і вимогливі, безкомпромісні і рішучі жінки. Образу не пробачають, тому можуть легко розлучитися з чоловіком, хоча потім пошкодують.



Це вперті жінки з лідируючими якостями, тому їм легше зайняти кабінет начальника, ніж знайти чоловіка. На перше місце ставлять матеріальні статки.

Тілець
Червень

 Головна риса жінок, народжених в перший літній місяць - обережність. Часто такі люди дуже ранимі і недовірливі, але при цьому настільки добрі, що ніколи не стануть мстити.


Неконфліктні, мають хорошу інтуїцію, яка, до речі, допомагає цих конфліктів уникати. Вчинки роблять під впливом настрою.


Близнюки
Липень

 У цьому місяці народжуються найскромніші і сором'язливі жінки. Вони часто переживають і постійно займаються самоаналізом. Все їхнє життя визначає настрій.
 Скромні і романтичні, вміють дуже глибоко відчувати і переживати, але ніколи не показують це. Оселя і родина для жінок липня - головне в житті.
Рак




Серпень

 Горді і незалежні жінки народжуються в цьому місяці. Вони також добрі і шляхетні, але властолюбні і по натурі лідери. Люблять бути в центрі уваги, але незалежні.


Мають велику харизму, і, не дивлячись на те, що постійно притягують до себе чоловіків, дуже цінують сімейні цінності. Дуже чесні і порядні, тому часто бувають обмануті.

Лев
Вересень


 Запальні та емоційні жінки цього місяця відрізняються цілеспрямованістю і ощадливістю. Вкрай самолюбні і скупуваті, тому важко розлучаються з боргами.


Полюляють бути в компаніях, але завжди пам'ятають про власну вигоду. Дуже ревниві і незалежні, великі чистюлі, педантичні і вміють дуже смачно готувати.

Діва
Жовтень

 Прості в спілкуванні, дуже обов'язкові, дотепні в спілкуванні жінки. Практичні, але безкорисливі з друзями і великодушні. Рішення приймають тільки після ретельного обмірковування. Мають хорошу пам'ять.


Ці жінки дуже принципові і зраду не пробачають, хоча завжди намагаються зберегти сім'ю, в якій виступають лідерами. Дуже хазяйновиті.

Терези
Листопад

 Дуже розважливі, самолюбні і егоїстичні жінки. Їх чоловікам доведеться змиритися з тим, що їх думка буде рідко братися до уваги.


Ощадливі й економні. Дуже пристрасні в коханні, сексуальні і темпераментні.У Вміють любити глибоко і сильно. Додаткові риси характеру визначаються за датою народження.


Скорпіон
Грудень

 Емоційні жінки з вибуховим характером. Наполегливі і безстрашні, незалежні і прямі, вони будуть домагатися успіху, долаючи будь-які перешкоди.


Дуже товариські, романтичні, ідеалістичні, хороші подруги. Не відрізняються ощадливістю і запальні, тому в сімейному житті часто зазнають труднощів.


Стрілець









Немає коментарів:

Дописати коментар