пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Світлини Майстра. Руслан Лобанов - Неправильні Двері.

Двері у світлинах Руслана Лобанова грають, без перебільшення, сакральну роль, тому не дивно, що нова книга робіт Руслана буде носити назву "Неправильні Двері". Принаймні майстер світлин продекларував саме цю новину. Його нинішня світова... (ну добре... європейська) популярність приносить приємні плоди митцю і представлені у книзі світлини зроблені на вишуканому фоні Парижа та Венеції, проте і в Україні Руслан знаходив чудові місцини для реалізації свої мрійних задумів. Еротика Руслана особлива. Це дивний, можливо ідеальний світ, у якому ерос невід'ємна частина вільного шляхетного світу...
Поки не маю можливості представити Вам фотографії з нової книги, проте знайшов час та натхнення добрати до цієї новини доступні світлини Руслана Лобанова які ілюструють те, що я вже встиг Вам сказати.

Якщо у Ви сумлінно пригадаєте деякі яскраві моменти Вашого життя, то, я у цьому певен, погодитесь - двері, з цієї чи іншої сторони дісно здатні піднести сюрпризи. Тож хай вони будуть такими приємними та чуттєвими як на свтлинах Руслано Лобанова.



































Немає коментарів:

Дописати коментар