вівторок, 27 лютого 2018 р.

Є ще порох не у Рошені, а у порохівницях, та Роллінги у роллінгівницях!!! Rolling Stones оголошує п'ятиденний «стадіонний тур» у Великобританії.

Rolling Stones оголосили про концертний тур «повернення на Батьківщину» в межах свого європейського вояжу NO FILTER.
Мік Джаггер, Кіт Річардс, Ронні Вуд і Чарлі Уоттс зіграють в цілому п'ять концертів у Великобританії, які відбудуться в травні та червні на Лондонському стадіоні, Футбольному стадіоні Манчестер Олд Траффорд, Единбурзькому стадіоні BT Murrayfield, Стадіоні Князівства Кардіфф та Лондонському Стадіон Twickenham.

Старт продажу квитків продаж відбудеться о 9 -ій годині у п'ятницю, 2 березня.

Ці події є частиною великого європейського треку «Роллінгів» , який починається з Дубліна у Крок Парку, а також відвідин Берліну, Марселя, Штутгарта, Праги та Варшави.
Група підтвердила, під час концертів "No Filter" виконуватимуть такі безперечні гімни, як "Satisfaction", "Paint It Black", "Tumbling Dice" і "Brown Sugar" разом з парою несподіваних треків та випадковими обраними сюрпризами з їх легендарного минулого.
Як завжди, коли Rolling Stones приходять в місто, вони принесуть вражаючу енергію та сучасний бачення.

Кіт Річард каже: "Це така радість грати з цією групою, що нас не зупинити. Інколи здається, що ми просто тільки починаємо…насправді".
Мік Джаггер додає: "Ця частина туру" No Filter "дійсно є особливою для Stones. Ми з нетерпінням чекаємо повернення на сцену влітку та зустрічі з нашими прихильниками у Великобританії та Ірландії. Ми завжди хвилююче йдемо до міст у яких ми не грали певний час, а також у деякі нові місця для нас, такі як Old Trafford & The London Stadium. ''
Чарлі Уоттс захоплюється: "Аудиторія «каменів» - це клей, який тримає нас разом. Найкращий і найприємніший момент - це час, коли ви досягаєте кінця шоу, і всі вони «йдуть на горіхи» ».
Крім того, ліричний, Ронні Вуд сказав: "Коли я, дивлячись на море людей, для яких ми граємо, все, що бачу, це посмішки – це якесь сердечне тепло, і я радий, що ми робимо людей щасливими. Музика змушує мене бути щасливим, і це робить їх щасливими .... це як позитивна інфекція "


Немає коментарів:

Дописати коментар