середу, 5 червня 2019 р.

Kinsey Wolanski(Кінсі Воланскі). Жертва чи Принцеса псевдопублічності?


Який солдат не мріє стати генералом? Думаю, що є такі, особливо серед тих, хто став солдатом вимушено. А от ЯКА МОДЕЛЬ НЕ МРІЄ СТАТИ СУПЕРМОДЕЛЛЮ???!!! Остання витівка дівчини Kinsey Wolanski(Кінсі Воланскі), яка, за спільною домовленістю з її "бойфрендом" росіянином, Віталієм Здоровецьким, вибігла майже оголеною на футбольне поле під час матчу фіналу Ліги Чемпіонів між британськими "Ліверпулем" та "Тотенхемом", яскрава ознака сучасного часу, коли за новими правилами життя в "інформаційному суспільстві" твоя публічність, в незалежності від способу досягнення популярності, стає і метою і засобом.

Почнемо з особистості Віталія Здоровецького, який, судячи з усього і був ініціатором цієї еротичної події. Сюр російського сьогодення, як імітація ерегованого члена самого Віталія, яким він намагається заробляти за допомогою свого сайту еротичних пранків (розіграшів). Назва саме цього сайту була надрукована на чорному купальнику Кінсі, коли вона вибігла на поле. Дивне поєднання - Віталій актор порно (так його називають) з країни у якій порно під забороною. Дехто скаже -так він же живе у Штатах. Погоджуюсь, але маю великий сумнів у тому, що Віталій має американське громадянство чи навіть посвідку на проживання.


І це стосується не тільки Віталія. Нагадаю, як деякий час тому російська порно-модель Єлєна Бєркова балотувалась у мери одного з найвідоміших російських міст. Всі знали, що Лєна порно-модель, що для мене особисто не ставить будь-якої проблеми, проте у контексті російського законодавства вона мала б нести кримінальну відповідальність, а не брати участь у виборах. Чи не так? Отже російська "мораль басні" така - закон носить не тільки вкрай вибірковий характер, але і інтерпритується не на вимогу законності, а на догоду ситуативному моменту, в залежності від того, наскільки "серйозний" у тебе "дах". І особисто мені, взагалі дуже цікава ця нав'язлива російська еротична експансія, яка має на меті продемострувати світу свободу і волю в країні, політика якої нехтує і першим і другим. Але повернімося до Кінсі...


Kinsey Wolanski(Кінсі Воланскі) не еротична модель в загальноприйнятому розуміні. Вона скоріш "бікіні-модель", тобто дівчина, що бере участь у рекламних компаніх купальників чи спідньої білизни. Це стає очевидним, якщо знайдете час для повного перегляду цієї статті.


Рідкісні відеоролики за її участі, у яких Кінсі на тільки демонструє свої напівприкриті принади, але і щось говорить демострують нам не дуже ерудовану особистість, що власне не заважає бути популярною. Пам'ятаю, як у свій час, був вражений різницею між уявним образом однієї успішної радянської ОПЕРНОЇ(!!!) діви, та її реальним рівнем ерудиції та інтелекту, не на користь останніх.



Говорять, що Кінсі "має стосунки" з Віталієм. Які саме знають тільки ці двоє, але Кінсі наважилась зробити для Віталія і, як виявилось, і для своєї популярності, те що зробила. Кількість фоловерів Кінсі в "Інстаграм" збільшилась з кількох сот тисяч (що також солідний результат) до 2,5 млн. А потім акаунт моделі зник. Сама Кінсі з цього приводу в іншій соціаальній мережі написала "MY INSTAGRAM HAS BEEN HACKED"


 Що цікаво - ФІФА та УЄФА рекомендують ЗМІ не описувати такі випадки. Тому цей момент і не потрапив до трансляції фіналу. Камера у цей час буде показувати трибуни чи лаву запасних. Або редактор запустить повтор небезпечного моменту. Тож телеглядач і не одразу зрозуміє, що трапилося (або взагалі не помітить цього, в залежності від того, як швидко спрацюють стюарди). Це робиться, аби не стимулювати інших глядачів шукати такої слави. Дехто це буде робити лише заради того, щоб про них написали. Віталій Здоровецький, про якого я згадував вище, має заборону на відвідування багатьох європейських стадіонів саме з цієї причини. 





Варто зрозуміти, які емоції вирують у футболістів під час матчу. Всі сконцентровані. Адже це головний матч сезону. І навіть якщо це черговий матч чемпіонату, він теж важливий. І тут гра переривається через те, що якийсь навіжений вибіг на поле. Воно впливає на саму гру, на запал футболістів. В такі моменти важко знову зібратися та налаштуватися на гру. Така незначна пауза може змінити хід поєдинку. І ставить під загрозу здоров'я та життя учасників матчу.
10 березня 2019 року під час матчу "Бірмінгем" – "Астон Вілла" уболівальник напав на футболіста. Дісталося капітану гостей Джеку Грілішу. Інцидент стався на початку зустрічі. Вболівальник вибіг на поле і вдарив ззаду кулаком по голові футболіста, відправивши того в нокаут. Але гравець зумів продовжити гру та забив єдиний гол у цьому матчі. 
26 травня 2018 року, коли фінал Ліги чемпіонів відбувався у Києві, на поле теж вибіг фанат. Це сталося вже наприкінці матчу. І він завадив Роналду, який міг забити гол. Тож португалець залишився без забитого голу у фіналі Ліги чемпіонів. Кому від цього стало краще?
Але бувають і символічні випадки. Коли це є акція, яка має на меті донести до світу якусь інформацію, привернути увагу до проблеми, а не створити додаткову рекламу собі. Як це сталося 27 липня 1976 року в Монреалі під час матчу між СРСР і НДР. Тоді 20-річний Данило Мигаль вибіг на поле у вишиванці та з прапором України, після чого станцював гопак і був спокійно відведений з поля поліцією. На самому стадіоні 150 українців вивісили плакат із надписом "Свобода Україні!".

Судячи з подальшої реакції Кінсі на наслідки її витівки, то її арешт під час матчу бентежить її значно менше ніж втрата сторінки в "Інстаграм". Що позитивного можна винести з цього випадку? Добре, що на поле вибігла оголена красива дівчина, а не терорист з поясом шахіда.
І ще цікавинка. Після публікації світлин, які ви вже встигли переглянути, деякі дописувачі соціальних мереж почали глузувати з різниці зовнішності Кінсі на її сторінках у соцмережах і реальних фото. Мов би - дивіться, а вона ж має "цюлюлітну попу і стегна"!!! Дурня! І не тільки у цих недолугих коментарях, але і у тому, що солідні видання спробували подати ці коментарі, як головний меседж самих коментарів. Утворилась подвійна дурня. Як на мене - у Кінсі чудова фігура і гарний стан тіла. Хоча сама вона не у моєму смаку...
В останній момент, коли її ось-ось піймають стюарди, Кінсі спробувала розрівняти тоненьку стрічечку купальника на своєму лобочку, оскільки він ну вже дуже відверто дещо окреслив, тому думка про те, що дівчина мала не тільки вибігти на поле, але і роздягнутись там голяка не більше ніж марення тих, хто так коментував...


Завершуючи ці неформальні коментарі пропоную переглянути світлини Kinsey Wolanski(Кінсі Воланскі), які зникли разом з її сторінкою в "Інстаграмі".
Кінсі з Віталієм Здоровецьким
А тепер тільки Кінсі...























































































































































Джерело - https://twitter.com/KinseyWolanski;
https://www.maxim.com/women/model-kinsey-wolanski-streaking-champions-league-2019-6;
 - https://24tv.ua/sport/chomu_ogolena_divchina_na_finali_ligi_chempioniv__tse_ne_duzhe_dobre_n1161163.

P.S.



Немає коментарів:

Дописати коментар