пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Що Ви робите після СЕКСУ??? Для порівняння ТОП-10 того, що роблять інші.


А от дійсно... чи є певні звички, які Ви маєте після сексу?! Окей - роблю крок першим. Я після сексу, у юнацький період, намагався насамперед обійняти кохану, Якщо це був ранок чи день, то за певний час відпускав її до ванної кімнати. Якщо це була ніч, і Вона не планувала відвідувати вбиральню, я, тримаючи її в обіймах, намагався дочекатись, допоки Вона засне першою. Сьогодні, після сексу, мені дуже подобається, коли Вона моститься у мене на плечі і ми відпочиваємо чи про щось тихенько теревенимо. Дівчатам на примітку. ТЕПЕР ВАША ЧЕРГА. Поки ви готуєтесь до відвертостей, поспішаю повідомити, що...

Згідно з недавнім опитуванням 2000 учасників, проведеним OnePoll та інтернет-магазином Pure Romance, багато людей мають кілька специфічних звичок, які вони воліють робити після сексу, що варіюється від доволі романтичних жестів, так і до того, що з романтикою аж ніяк не пов'язано. Отже...

10-те місце. СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ.

Так так, Опитування показало, що 14 відсотків людей витягують свої телефони і перевіряють свої профілі у соціальних медіа одразу після сексу, що насправді досить цікаво. Чи можете ви уявити собі, що ви робите щось настільки інтимне, як займатися сексом, тільки щоб ваш партнер перевернувся і переглянув Instagram відразу після цього? Це відбувається, але це не найгарячіша річ .
Висновок простий? Залежність існує. Деякі з нас просто не можуть залишатися поза нашими телефонами занадто довго.





9-те місце. ЗАМОВЛЯЮТЬ ЇЖУ.

Наша, українська дійсність поступово змінюється, але хочеться вірити, що домашнє харчування все одно буде залишатись нашим національним пріорітетом, проте для інших розвинутих країн цей пункт є дійсно актуальним. Секс, це перед усе фізична активність, яка піднімає апетит для багатьох з нас, тому значна кількість опитуваних сказали, що після сексу замовляють поїсти у свій номер чи квартиру.



8-ме місце. ГОТУЮТЬ ЇСТИ.

Це вже ближче до українських реалій. Після сексу відвідати кухню і на швидкоруч приготувати собі щось перекусити. Зазвичай так роблять чоловіки, і одна моя знайома розповідала, що ця звичка її коханця навіть трішечки її дратує, але, маю визнати, що інша моя добра знайома інколи випереджає у цьому забігу на коротку дистанцію свого чоловіка.  



7-ме місце. БЕСІДИ ПРО ГОЛОВНЕ І ВАЖЛИВЕ.

Після сексу також тягне на дущевні та важливі розмови. Тим паче очі партнера так близько...можна зазирнути і використати цей момент відпочинку для відвертостей, які інколи не стосуються сексу.




6-те місце. ТИХА НАСОЛОДА І НІЧОГО БІЛЬШЕ.

Погодьтесь, якщо секс був просто бомбезний (Ви розумієте про що я говорю), то все що після цього хочеться робити - це просто лежати в оболонці насолоди і чекати допоки клітини мозку не почнуть адекватно сприймати реальність, ноги не будуть трястися і серце вгамується від навантаження. Тиша. Ось що потрібно. Нє?





5- те місце. ОБІЙМИ.

Оце воно. Те з чого я починав цю оповідь. Обійми! Серйозно? Кому ж не подобаються обійми? Але ж це не ті...звичайні обійми. Ці обійми дуже інтимні і особливі. 





4-те місце. ОДЯГАЮТЬСЯ.

Уявляєте. Народ після сексу прагне щвиденько прикритись і, навіть, одягнутись. "Камон", народ(!!!) схаменіться. Дайте собі волю побути після такого чудового контакту трохи голими. Знайдіть у собі більше довіри одне до одного і ця чудесна оголена "післямова" змінить ваше життя на краще. 




3-тє місце. ВТАМОВУЮТЬ СПРАГУ

А от важко не погодитись. Особливо після затяжного задоволення, коли встигаєш спітніти від цієї приємної роботи, освіжаючий напій саме те. Правда? Бо якщо зміг втамувати, на радість всім, один вид спраги, не дивно, що з'являється інший. 





2-ге місце. ТЕЛЕВІЗОР ЧИ КІНО.

Приблизно половина учасників сказали, що люблять насолоджуватися телебаченням або фільмом після сексу, і що це має сенс. А чом би і ні? Ви вже (напевно) приємні і теплі в ліжечку, так що цілком природно, що хочете насолоджуватися шоу або фільмом, перш ніж засипати поруч зі своїм візаві.




1-ше місце. ПРИТИСКАЮТЬСЯ ОДНЕ ДО ОДНОГО!!!

Це не теж саме що і обійми, це перший поклик близькості і подяки за цю близкість. Відчуття єдності і завершеності. У цих притисаннях ще нема ніжності та стриманості обійм, але є спільна насолода насолодою. 74 відсотки опитаних сказали, що не можуть обійтись без того, щоб не притискатись одне до одного. Цікаво, що з цього приводу прокоментували б інші 26 відсотків. 




І ще на доданок.


Для отримання додаткової інформації, яку можна використовувати як порівняння, давайте перевіримо окреме дослідження щодо пост-коїтальних процедур, які називаються пост-статевої динамікою та рутиною. Опитування, опубліковане на сайті https://www.uncoveringintimacy.com/, продемострувало дещо інші результати і виявило, що:

65% пар хвкладаються спати
44% пар притискаються
32% пар розмовляють 
4% подружніх пар моляться
13% пар приймають душ
10% пар починають свій день
10% пар замовляють їжу


Як на мене, то найцікавішими є 10 відсотків тих, хто "починає свій день" вочевидь після ранкового сексу. Найвдаліший початок дня!!! Ранковий секс - це, мабуть, найкращий секс, і ми всі повинні прагнути, щоб його було більше.














Немає коментарів:

Дописати коментар